Slet

5 lækre retrocykler

Foråret er endelig over os, solen skinner, og vi får lyst til at kaste os på cyklen og køre ud i det blå. Men så skal man jo bruge en cykel - og dem er der heldigvis masser af lækre eksemplarer af, især hvis du er til mormor-typen eller de såkaldte retrocykler.

Jeg er så glad for min cykel, sang Poul Kjøller i børnesangen fra vores barndom, og det er en sang, vi kan relatere til. Der findes næppe nogen større frihedsfølelse end at kunne komme langt omkring helt uden at skulle sidde i langsommelige bilkøer eller stressende, overfyldte busser. Og så findes der bare så mange fine, sjove og smukke af slagsen. Vi har fundet 5 af vores favoritter frem - alle indenfor kategorien mormor- og retrocykler.

Batavus er en klassiker indenfor cykelmærker, der står for kvalitet og holdbare cykler. Modellen Cambridge er en af vores favoritter, fordi den er stilren og retro at se på på en gang - ikke mindst pga. den fastmonterede cykelkurv. Med en cykelklassiker i sort har du mulighed for at pimpe din cykel med festligt og farverigt tilbehør. Se mere om cyklen her!

Irma-cyklen er så sød, at man får øjeblikkelig lyst til at pakke picnic-kurven med en rødternet dug og cykle til skov og strand. Den sælges gennem COOP og kommer med en praktisk cykelkurv, elegant frakkeskåner i Irma-tern, bagagebærer, blød sadel og ergonomiske greb, der giver god komfort til cykelturen. Se og køb cyklen her!

MERE RETRO: Bliv klogere på klassisk retro

Den mintgrønne Kildemoes-cykel for os til at tænker på USA i 1950'erne, og vi kan sagtens se os selv ræse rundt på den lille unisex-fætter her. Den hedder Qharma Compact. Find cyklen her!

Vivas cykler ligger højt på vores ønskelister, og se bare hvor smuk denne her er! Se mere om cyklen her!

Kan man andet end at blive glad i låget af at se på denne farve- og møsterglade cykel? Electra Amsterdam Fashion 3i er en rigtig retrocykel med 70'er-blomster på skærmene. Fik vi sagt, at den findes i flere sjove mønstre og farver? Se den her!

  LÆS OGSÅ:   Retro på instagram

Læs mere om: