Slet

5 smagsoplevelser i februar

Gå ikke glip af lækkerierne i februar. Vi har samlet fem smagsoplevelser, du ikke må snyde dig selv for lige nu.

Er du passioneret madentusiast, må du ikke snyde dig selv for de råvarer og kulinariske oplevelser, der hører sæsonen til. Februar kan blive et skønt madmekka, hvis du forkæler dig selv med de madoplevelser, der finder sted lige nu.
 

Lakridsfestival

Fra lakridsrod og gourmetlakrids til spændende øl med lakrids. Den 22. og 23. februar afholdes årets lakridsfestival, hvor du kan gå op opdagelse i lakridsuniverset og prøve nye smagsvarianter indenfor lakridsverden. Læs mere om lakridsfestivalen her!
 

Michelin i Kødbyen

Michelin-kokke Henrik Jyrk og Christian Mortensen har åbnet restaurant KUL i Kødbyen i København, hvor retterne tilberede over ild på grillen eller i en særlig grillovn. De to kokke er inspireret af det californiske køkken, og nu anvender de deres erfaringer til glæde for alle, der elsker fantastisk mad til rimelige priser. Læs mere om KUL her!
 

Svenske fastelavnsboller

Den kærkomne fastelavnsbolle fås i mange smagsvarianter, og den svenske udgave er bestemt ikke en, du må snyde dig selv for. Semlor er navnet bag den svenske spise, som består i store, bløde boller med fyld af flødeskum og marcipan. Få opskriften på Semlor her!

 

Copenhagen cooking

Få et endnu større kendskab til den nordiske madkultur under madfestivalen Copenhagen Cooking. Oplev, hvordan grænserne mellem mad, kunst og musik smelter sammen og løfter gastronomi til nye højder. Festivalen varer indtil den 28. februar. Se programmet for Copenhagen Cooking her!

Mad med kærlighed

Den 14. februar er det Valentine's Day, og det er en god anledning til at eksperimentere lidt i køkkenet. Vil du forføre din udkårende, finder du her en overdådig 4-retters menu, og i galleriet herunder har vi samlet 10 bud på lækre kager til Valentine's Day.

Læs mere om: