Slet

5 smagsoplevelser i marts

Marts byder på forår og skønne smagsoplevelser, som du kan forkæle dig selv og dine madglade venner med. Vi har samlet fem smagsoplevelser, du ikke må snyde dig selv for lige nu.

Vild med chokolade?
I weekenden 8. og 9. marts er der chokoladefestival på Carlsberg i TAP 1 - og det er et sandt mekka for dig, der er vild med kvalitetschokolade. Du kan bl.a. møde manden bag den lækre AMMA-chokolade, smage en masse lækker chokolade bl.a. Mikkel Friis Holms' skønne chokolader. Du kan læse mere om Chokoladefestivalen her!

Stenbiderrogn
Det er sæson for stenbiderogn - nyd dem nu, mens du stadig venter på, at foråret for alvor melder sin ankomst. Vi har samlet nogle lækre retter med stenbiderogn lige her! Prøv fx stenbiderrogn med gedeost og sprød rugbrød!Overdådigt kagebord
Nimb arrangerer overdådige kageweekender, hvor kageglade gæster kan sætte kageappetitten på prøve og nyde store konditorkager, bagværk og andre lækkerier. Hver weekend dækker Nimbs konditor op med fire til fem store konditor- og lagkager, fire mindre konditorkager, tre slags kaffekager som fx macarons og kransekager, to til tre klassikere som fx roulade, citronmåne og frugttærte samt theboller og scones. Læs mere på Nimbs egen hjemmeside!Glutenfrit brød
Lagkagehuset har endelig lanceret et glutenfrit brød, som faktisk også smager godt - saftigt og smagfuldt! Det kan købes i alle Lagkagehusets butikker.

Pandekager, pandekager, pandekager
4. marts var det Pandekagedag, så hvis du ikke lige nåede at fejre dagen med skønne pandekager, så kan du stadig nå det. Vi har samlet en masse søde pandekager lige her, og hvis du er mere til madpandekager, så kan du finde lækker inspiration her!

Læs mere om: