Slet

5 sommertips til Aarhus

Den lune tid indbyder til byoplevelser, og der er så mange fine steder at få ny inspiration eller smage sommersøde fristelser. Vi giver dig her en sommerguide til Aarhus.

Brostensbelagte gader, torve med snak og summen og blomster, der bader i solen op ad muren på de farvede, gamle huse. En sommertur i Aarhus kan charmere de fleste, så det er bare at sætte kursen mod byen, hvor der er masser af forkælende oplevelser. Vi giver dig 5 sommertips til byen, som både er spiselige og sørger for genopladning.

Iskolde øko-lækkerier hos Frozen Sigurt
Har du lyst til iskolde lækkerier i gourmetklassen toppet med god stil og hyggelig stemning? Hos Frozen Sigurt i Jægergårdsgade finder du Aarhus' største udvalg af frozen yoghurt tilberedt på økologisk yoghurt. Her er hele 18 haner og 12 smagsvarianter, så du kan lave lige præcis den kombination af fløjlsblød yoghurt-is og sund og sød topping, du allerbedst kan lide og lige er i humør til.
Frozen Sigurt, Jægergårdsgade 57, 8000 Aarhus C (Obs: Åbner den 1. august)

Læs også: Guide til madoplevelser på Smukfest!

Hjemlig kaffe-hæng ud hos Sigfreds Kaffebar
Sigfreds Kaffebar er et overflødighedshorn af godt kaffehåndværk, hjemmebagte lækkerier og kaffebønner- og udstyr til at købe med hjem. Det hele er velvalgt og stemplet med kvalitet. På kaffemenuen finder du alt fra cremet cappuccino til kølende islatte og forskellige sorte kaffer.
Sigfreds Kaffebar, Guldsmedegade 20, 8000 Aarhus C (Obs: Også beliggende i Ryesgade 28)

En dukkert ved Den Permanente
Hvis du er badehungrende, skal du besøge Den Permanente ved Riis Skov, som er en velbesøgt, gammeldags badeanstalt 2,5 km nord for Aarhus midtby. Det er et havbad med livreddere, omklædningsrum, kiosk og vandrutsjebane. Her er garanti for en god dag i bølgen blå for store og små badehunde.
Den Permanente, Salonvejen 1, 8240 Risskov


Nyt Michelin-tema på Nordisk Spisehus

Gourmetrestauranten Nordisk Spisehus byder inden for til en verden fyldt med østens mystik og spansk mangfoldighed, når dine smagsløg bliver sendt til både Tokyo og Barcelona. Her kan du glæde dig til en sansespækket Michelin-oplevelse fortolket og formidlet af Nordisk Spisehus midt i Aarhus. "Tokyo møder Barcelona"-temaet kickstartede den 2. juli og fortsætter cirka 12 uger. Vælg mellem frokost- eller aftenmenu.
Nordisk Spisehus, M.P. Bruuns Gade 31, 8000 Aarhus C

Tips: Sådan får du det bedste ud af din altan!

Forkælende velværeoase hos moshi moshi mind
moshi moshi mind er en velværebutik med kropskærligt tøj, sundhedsbøger, te og gode olier. Det er et smukt shoppested i rolige omgivelser og med forkælende ting på hylderne. I den pastelfarvede forkælelsesoase i Badstuegade deler indehaver Katrine glædeligt sine bedste øko-anbefalinger til byen og viser bomuldsbløde favoritter frem med striber og prikker.
moshi moshi mind, Badstuegade 18, 8000 Aarhus C

Inspiration: 10 vindere på morgenbordet!

Læs mere om: