Slet

5 ting du skal smage i juni

Sommeren er kommet og med den hører de mange udendørs madarrangementer. Juni måneds top 5 over smagsoplevelser byder på snaps, skaldyr, is og fine franske fornemmelser.

Månedens stærkeste: Aalborg Grill Akvavit
Aalborg Akvavit præsenterer en ny og anderledes variant, særligt velegnet til grill sæsonen. Aalborg Grill Akvavit er et alternativ til folk, der traditionelt ikke er så meget for de lidt tungere snapse, og med den nye snaps' markante vanilje noter vil den komplementere de røgede smage, der ofte karakteriserer grillet mad. Læs mere om den nye sommer akvavit her!



Månedens franske: Apéritif à la française
På en række franske restauranter i København sættes der fokus på den lille franske apéritif i uge 25, som franskmændene er så kendte for. I den anledning sætter restauranterne særligt udvalgt menuer sammen, hvor en lækker aperitif indgår. Læs mere om den lille franske tradition her!

Læs også: Loppemarked og lagersalg!

Månedens fisk: Skaldyrsfestival
Er du til skaldyr, skal du overveje en tur til Nordjylland i den kommende weekend. På Mors kæles der for gourmetelskerens smagssanser, og nordjyderne byder på bugnende boderne af friskfangede muslinger, pil-selv-rejer, østers og muslingefritter, som du inviteres til at smage på. Læs mere om eventet her!



Månedens sødhed: Mad og Bolig's isguide
En lækker is er et sandt mundmirakel i den varme sommertid. Når solen står på, og den søde tand skal tilfredsstilles, er der heldigvis mange muligheder for at rette kursen ind mod isbarer, der serverer rigtig lækker is, der smelter på tungen. Få Mad og Bolig's guide til fem lækre is i København!

Månedens event: Dîner en Blanc
Den 27. juni lægger København krop til et nyt og spænende spis-sammen event under navnet Dîner en Blanc. Konceptet er oprindeligt fransk og handler om at få folk til at samles om spise. Der spises udendørs uanset vejret, og der er kun et enkelt krav: Alt skal være i hvidt. Læs mere om konceptet her!

Læs også: Guide til den bedste martini-cocktail!

Læs mere om: