Slet

Årets mandelgave: Bean Boozled

Glæd hele familien med årets mandelgave, der samler alle, spreder glæde og vil få dig til at gå Bean boozled-amok!

Lige meget hvor gammel man er, så er det helt specielt at finde mandlen og vinde årets mandelgave. Men tit er glæden ved at vinde større end glæde over den mandelgave, man rent faktisk pakker op. Problemet er, at mandelgaven skal passe på mange forskellige aldersgrupper, og derfor bliver den hurtigt ligegyldig. En marcipangris eller en æske chokolade er da vældig fin, men drukner hurtigt i de mange andre gaver. Derfor er vi gået på jagt efter årets mandelgave 2015, og vi er endt med noget lidt usædvanligt.

Køb Bean Boozled her - årets mandelgave!

Bean Boozled er den skøre mandelgave

Valget er faldet på Bean Boozled. Et spil der samler hele familien, vækker glæde og rædsel blandt store og små og er det perfekte tidsfordriv på de stille juledage. Vi har først og fremmest valgt det, fordi det er en sjov beskæftigelse, der ikke foregår foran en skærm, men sammen med familien omkring bordet. Her er lidt fakta...  

Læs også: 10 fine mandelgaver!

Hvad er Bean Boozled: Det er et spil, der indeholder en drejeskive og de kendt Jelly Beans i nye, skønne og klamme varianter.

Hvordan spiller man Bean Boozled: Efter tur skal I dreje det lille hjul og spise det stykke slik, som pilen peger på. Udfordringen er, at nogle Jelly Beans smager som de plejer - altså som slik -  mens andre smager af fx rådne æg. Vinderen får slik-smagen, mens Bean Boozled-taberen får en forfærdelig smagsoplevelse - og alle andre et godt grin!

Hvilke smagsvarianter er der fx

  • Hundemad eller chokolademousse
  • Gamle strømper eller tutti-frutti
  • Tandpasta eller blåbær
  • Rådne æg eller smørpopcorn
  • Nyklippet græs eller lime
  • Vådserviet eller kokosnød

Hvad indeholder Bean Boozled-spillet: Med spillet får du en drejeskive og Jelly Beans i 8 forskellige farver og 16 forskellige smage. OBS! Når du har spist alle de medfølgende Jelly Beans, kan du købe nye her!

Bean Boozled Challenge

Hvis du stadig er i usikker på, hvordan man spiller Bean Boozled eller, om det er en mandelgave til jeres familie, så se med her, hvor to piger viser, hvordan man spiller, og hvorfor det er sjovt for alle aldre: 

Rigtig mange har filmet deres deltagelse i "The Bean Boozled Challenge", og det er blevet en verdensomspændende trend, som især børn og unge elsker. Men det betyder ikke, at Bean Boozled er en mandelgave udelukkende for de yngre medlemmer af familien. Voksne kan heller ikke undgå at more sig, når de ser vennernes, familiemedlemmernes eller kollegernes ansigtsudtryk, når de bider ned i en omgang hundemad eller rådne æg. Inderst inde er vi jo allesamme børn! 

Du kan købe Bean Boozeld her!