Annonce
Slet

Adventskonkurrence | Vind elegant armbånd fra Pandora (AFSLUTTET)

Julen er hjerternes fest, og bag denne uges låge finder du et smukt armbånd fra Pandora med hjertevedhæng. Deltag i adventskonkurrencen her.

Julen er gavernes tid, og derfor skal I forkæles under hele julen med konkurrencer, hvor der er flere lækre præmier fra eksklusive brands på højkant. Alle præmierne er dobbeltpræmier – det vil sige, at både du og én du holder af vinder samme præmie!

LÆS OGSÅ: Vil du give en personlig julegave? Se her, hvordan du gør

Frem til jul kan du deltage i INs adventskonkurrencer på Facebook. Konkurrencerne starter tirsdage kl. 20.00, og vinderen findes den efterfølgende søndag kl. 20.00

Adventskonkurrence – tredje låge

Forsød ventetiden op til jul med en gave til en, der helt sikkert fortjener den – dig. Det er let at glemme sig selv i december, hvor dagene op til jul hurtigt kan gå med at opfylde andres behov.

Deltag i adventskonkurrencen om en lille gave til dig selv, som ovenikøbet minder dig om, hvad julen egentlig er: Hjerternes fest. Og så kan du endda dele glæden, da vi udlodder hele 2 armbånd: et til dig, og et til din veninde.

Pandoras Reflexions kollektion

Armbåndet med hjertevedhæng er en del af Pandoras Reflexions kollektion, som består af smukke armbånd i trådnet med vedhæng – simpelt, cool og rent design, som passer ind i Pandoras filosofi.

Armbånd og vedhæng findes i sterling sølv, 18 karat guldbelagt sterling sølv og i rosaguld. De tre metaller kan mixes på kryds og tværs for at give et personligt udtryk.

Det kan du vinde

Når du deltager i konkurrencen, kan din veninde – eller mor eller søster – vinde den samme præmie som dig. Derfor er der to præmier på højkant, som begge består af:

  • Reflexions Heart armbånd i sterling sølv fra Pandora

Præmiens værdi er 1.077 kr. Se også armbåndet HER, hvor du også kan se de mange smukke vedhæng og designmuligheder.

Sådan deltager du

Konkurrencen skydes i gang på INs Facebookside tirsdag d. 11. december kl. 20.00.

Både du og din veninde kan vinde en præmie. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at kommentere på Facebook, hvem der udover dig selv, fortjener denne smukke adventsgave. Så er I begge to med i konkurrencen om at vinde hver jeres lækre adventsgave fra Pandora.

Deltag her:

Vi trækker 2 vindere direkte på Facebook 3. søndag i advent, d. 16. december kl. 20.00. Vinderne får direkte besked på Facebook.

Psst... Frem til jul kan du deltage i INs adventskonkurrencer på Facebook. Konkurrencerne starter tirsdage kl. 20.00, og vinderen findes den efterfølgende søndag kl. 20.00.

Find flere konkurrencer her!

LÆS OGSÅ: Giv årets bedste julegave til den stilbevidste kvinde