Annonce
Slet

Adventskonkurrence | Vind julepynt fra Rosendahl (afsluttet)

Bag anden låge i vores adventskonkurrence finder du smukt julepynt fra Rosendahls Karen Blixens Jul-kollektion – designet af smykkedesigner Zarah Voigt.

Julen er gavernes tid, og derfor skal I forkæles under hele julen med konkurrencer, hvor der er flere lækre præmier fra eksklusive brands på højkant. Alle præmierne er dobbeltpræmier – det vil sige, at både du og én du holder af vinder samme præmie!

LÆS OGSÅ: Vil du give en personlig julegave? Se her, hvordan du gør

Frem til jul kan du deltage i INs adventskonkurrencer på Facebook. Konkurrencerne starter tirsdage kl. 20.00, og vinderen findes den efterfølgende søndag kl. 20.00

Adventskonkurrence – Anden låge

Anden låge i adventskalenderen står i julepyntens tegn. Julepynt har en særlig betydning for mange. Der hæfter sig nemlig personlige minder ved hver enkel kugle og hvert enkelt ophæng, og en samling julepynt kan vokse år efter år.

Forkæl dit hjem med en ny tilføjelse til samlingen i år, hvor du kan vinde smukt julepynt. Deltag i konkurrencen nederst i artiklen.

Rosendahls Karen Blixens Jul-kollektion

Som scenograf, smykkedesigner og datter af den legendariske, danske multikunstner Jean Voigt, er ædle metaller, voluminøse tekstiler og storslået skønhed ikke fremmed for Zarah Voigt. Alligevel forbinder hun, ligesom de fleste andre, julen med den tid på året, hvor alting er lidt mere overdådigt, sanseligt og glædesfyldt. Det kommer til udtryk i de smukke stykker julepynt, hun har designet for Rosendahl.

For Zarah Voigt bød arbejdet med julekollektionen på en unik mulighed for at hylde mytologien og magien omkring Karen Blixen, samtidig med at det gav hende mulighed for at dykke ned i minderne om barndommens jul. Her lavede hun hvert år papirpynt med sin far, som havde en forkærlighed for hvide, klippede iskrystaller, og det er med inspiration i netop disse, at Zarah Voigt har fundet motivet til sin egen metalliske julepynt.

Nu har du mulighed for at udbygge din samling af julepynt med nogle af de smukke designs.

Det kan du vinde

OBS: Konkurrencen er afsluttet

Når du deltager i konkurrencen, kan din veninde – eller mor eller søster – vinde den samme præmie som dig. Derfor er der to præmier på højkant, som begge består af:

Julepynt designet af smykkedesigner Zarah Voigt til Rosendahls Karen Blixens Jul-kollektion:

  • 2 stk. Kræmmerhusophæng, forsølvet eller forgyldt
  • 2 stk. Hjerteophæng, forsølvet eller forgyldt
  • 2 stk. Rombeophæng, forsølvet eller forgyldt
  • 2 stk. Stjerneophæng, forsølvet eller forgyldt

Vinderen bestemmer selv, hvorvidt hver enkelt ophæng skal være forsølvet eller forgyldt. Præmieværdi hhv. 1.159,60 kr. og 1.379,60 kr. (vejl. udsalgspris). Se også julepynten HER


Tv.: Kræmmerhusophæng, th.: hjerteophæng


Tv.: Rombeophæng, th.: stjerneophæng

Sådan deltager du

OBS: Konkurrencen er afsluttet 

Konkurrencen skydes i gang på INs Facebookside tirsdag d. 04. december kl. 20.00.

Både du og din veninde kan vinde en præmie. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at kommentere på Facebook, hvem der udover dig selv, fortjener denne smukke adventsgave. Så er I begge to med i konkurrencen om at vinde hver jeres lækre adventsgave fra Rosendahl.

Vi trækker 2 vindere direkte på Facebook 2. søndag i advent, d. 9. december kl. 20.00. Vinderne får direkte besked på Facebook.

Psst... Frem til jul kan du deltage i INs adventskonkurrencer på Facebook. Konkurrencerne starter tirsdage kl. 20.00, og vinderen findes den efterfølgende søndag kl. 20.00.

Find flere konkurrencer her!

LÆS OGSÅ: Giv årets bedste julegave til den stilbevidste kvinde