Annonce
Slet

Adventskonkurrence | Vind smuk ørering fra Line&Jo til vinterens fester (afsluttet)

Bag fjerde og sidste låge i vores adventskonkurrence, finder du en smuk ørering fra Line&Jo, som vil sætte prikken over i’et på vinterens festoutfits. Deltag i konkurrencen her.

Julen er gavernes tid, og derfor skal I forkæles under hele julen med konkurrencer, hvor der er flere lækre præmier fra eksklusive brands på højkant. Alle præmierne er dobbeltpræmier – det vil sige, at både du og én du holder af vinder samme præmie!

LÆS OGSÅ: Vil du give en personlig julegave? Se her, hvordan du gør

Frem til jul har du kunne deltage i INs adventskonkurrencer på Facebook. Dette er den sidste i rækken, da vi nærmer os fjerde søndag i advent. Konkurrencerne starter tirsdag kl. 20.00, og vinderen findes den efterfølgende søndag kl. 20.00.

Adventskonkurrence – fjerde låge

Fjerde og sidste låge i adventskalenderen står i smykkernes tegn. Smykker af god kvalitet forgår aldrig – de er små stykker kunst, fyldt af minder og glæde, vi bærer på kroppen.

Forkæl dig selv, og sæt prikken over i’et på vinterens festoutfits med smukke smykker. Deltag i konkurrencen nederst i artiklen.

Miss Elsia ørering fra Line&Jo

Det danske smykkebrand Line&Jo har sidden 2007 udfordret guldsmedebranchen ved at insistere på at skabe smykker, der søger at forene et nyskabende formsprog med klassiske materialer og traditionelle smykkefremstillingsteknikker. Line&Jo er klassisk guldsmedehåndværk inspireret af krydsfeltet mellem mode, kunst og arkitektur.

Miss Elsia gold pearl-øreringen er skabt i massiv 14 karat guld kombineret med en hvid ferskvandsperle. Kombinationen af de feminine perler med de skarpe, grafiske linjer, skaber det særlige ’lady punk’-look, der er karakteristisk for Line&Jos design.

Nu har du mulighed for at tilføje denne smukke ørering til din smykkesamling.

Det kan du vinde

Når du deltager i konkurrencen, kan din veninde – eller mor eller søster – vinde den samme præmie som dig. Derfor er der to præmier på højkant, som begge består af:

  • Miss Elsia Gold Pearl ørering fra Line&Jo

Hver præmie har en værdi af 1.900 kr. Se også øreringen HER

Sådan deltager du

Konkurrencen skydes i gang på INs Facebookside tirsdag d. 18. december kl. 20.00.

Både du og din veninde kan vinde en præmie. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at kommentere på Facebook, hvem der udover dig selv, fortjener denne smukke adventsgave. Så er I begge to med i konkurrencen om at vinde hver jeres lækre adventsgave fra Rosendahl.

Vi trækker 2 vindere direkte på Facebook 4. søndag i advent, d. 23. december kl. 20.00. Vinderne får direkte besked på Facebook.

Find flere konkurrencer her!

LÆS OGSÅ: Giv årets bedste julegave til den stilbevidste kvinde