Annonce
Slet

Adventskonkurrence | Vind smykker fra Lush Lush Jewelry til julens fester (AFSLUTTET)

Vi gentager succesen med lækre adventskonkurrencer op til jul. Den første låge indeholder 2 unikke smykker fra Lush Lush Jewelry. Læs om, hvordan du deltager i konkurrencen her.

Julen er gavernes tid, og derfor skal I forkæles under hele julen med konkurrencer, hvor der er flere lækre præmier fra eksklusive brands på højkant. Alle præmierne er dobbeltpræmier – det vil sige, at både du og én du holder af, vinder samme præmie!

LÆS OGSÅ: Vil du give en personlige julegave? Se her, hvordan du gør

Frem til jul kan du deltage i INs adventskonkurrencer på Facebook. Konkurrencerne starter tirsdage kl. 20.00 og vinderen findes den efterfølgende søndag kl. 20.00.

Adventskonkurrence – første låge

Første låge i adventskalenderen står i smykkernes tegn. Julens fester kræver smukke accessories, og der er intet bedre at fuldende looket med, til enten julefrokost eller juleaften, end med funklende smykker.

Deltag i konkurrencen om en adventsgave til dig og din veninde fra Lush Lush Jewelry nederst i artiklen. 

Lush Lush Jewelry

Lush Lush Jewelry er et nyetableret dansk smykkebrand med et sexet og elegant udtryk, der passer til kvinden, der gerne vil skille sig ud og sammensætte smykker på sin egen måde.

Alle smykker fra Lush Lush Jewelry er lavet i hånden af rhodineret sterlingsølv, samt 22 karat forgyldt sterlingsølv – forgyldt af genbrugsguld. Lush Lush Jewelry forhandles eksklusivt hos PLAZA ure og smykker, som har 16 butikker i Danmark og en onlineshop HER

Det kan du vinde

Når du deltager i konkurrencen, kan din veninde – eller mor eller søster – vinde den samme præmie, som dig. Derfor er der to præmier på højkant, som begge består af:

  • ”Loop” ørestikkere i forgyldt sølv til en værdi af 450 kr. Læs mere HER
  • ”Stone” armbånd i forgyldt sølv til en værdi af 550 kr. Læs mere HER

Hver præmie har en samlet værdi af 1.000 kr.  


Tv.: "Loop" ørestikker, th.: "Stone" armbånd.

Sådan deltager du

Konkurrencen skydes i gang på INs Facebookside tirsdag d. 27. november kl. 20.00.

Både du og din veninde kan vinde en præmie. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at kommentere på Facebook, hvem der udover dig selv, fortjener denne smukke adventsgave. Så er I begge to med i konkurrencen om at vinde hver jeres lækre adventsgave fra Lush Lush Jewelry.

OBS: Konkurrencen er afsluttet

Vi trækker 2 vindere direkte på Facebook 1. søndag i advent, d. 2. december kl. 20.00. Vinderne får direkte besked på Facebook.

Psst... Frem til jul kan du deltage i INs adventskonkurrencer på Facebook. Konkurrencerne starter tirsdage kl. 20.00 og vinderen findes den efterfølgende søndag kl. 20.00.

Find flere konkurrencer her!

LÆS OGSÅ: Giv årets bedste julegave til den stilbevidste kvinde