Slet

AFSLUTTET | 1. advent i samarbejde med KURBADET by Ilse Jacobsen

Deltag i INs store adventskalender med lækre præmier fra Ilse Jacobsen, Adax, Trip Trap og Elizabeth Arden til en samlet værdi af 30.233 kr. 1. låge i vores adventkalender er i samarbejde med Ilse Jacobsen, hvor 6 heldige læsere kan vinde ophold og produkter fra Ilse by Ilse Jacobsen

Vinderne af vores 1. låge i advenskalenderen kan se frem til at forkæle sig selv eller en de holder af med et gavekort til en sanselig seance i Hornbæks wellness-oase eller fylde pladsen under træet med pakker, der gavner både krop og sind. 

Ilse jacobsen er inspireret af Hornbæks fantastiske natur, strand og vand, hvorfor ingrediensen havtorn, der bl.a. vokser vildt i Hornbæk indgår i store dele af skønhedsserien.

Seks heldige vindere har nu mulighed for at vinde et gavekort på 500 kr. til KURBADET i Hornbæk samt et bodykit og et facekit fra ILSE by Ilse Jacobsen til en samlet værdi af 1.240 kr. pr. præmie.

Send dit svar nedenfor, så er du med i konkurrencen - vi finder vinderne 1. søndag i advent kl. 23:59, som vil blive kontaktet direkte.