Slet

AFSLUTTET | 2. advent i samarbejde med Trip Trap

Deltag i INs store adventskalender med lækre præmier fra Ilse Jacobsen, Adax, Trip Trap og Elizabeth Arden til en samlet værdi af 30.233 kr. 2. låge i vores adventkalender er i samarbejde med Trip Trap, hvor 1 heldig læser kan vinde en Georg taburet og skrivebord fra Trip Trap.

2. låge i vores store adventkonkurrence er en taburet og skrivebord fra Georg-kollektionen, designet af Christina L. Halstrøm, til en samlet værdi af 8.285 kr.

Georg Taburet:

Taburetten, som er en del af designmuseet Trapholts faste samling, er det lille ekstra møbel formgivet i et materialemøde mellem træ, uld og læder i et formsprog mellem nordisk sanselighed og japansk minimalisme. Taburetten er et selvstændigt møbel i sin egen ret, for hvorfor ikke bruge ekstra-møblerne i stedet for at opbevare dem?

Georg Skrivebordet:

Georg skrivebordet er det minimale, men velproportionerede skrivebord, der er den oplagte arbejdsplads til hjemmet. Bordet støtter sig op ad væggen og er tilpas bredt uden at optage for megen plads i rummet. Skrivebordet kommer uden skuffe, men kan tilkøbes.

Send dit svar nedenfor, så er du med i konkurrencen - vi finder vinderen 2. søndag i advent kl. 23:59, som vil blive kontaktet direkte.

 

Læs mere om: