Slet

Annonce: Vind Kähler-stel til 5.175 kr. (afsluttet)

Kählers nye Hammershøi-stel kan arrangeres på mange smukke måder. Vælg det bord, du selv drømmer om at dække for dine julegæster, og deltag i konkurrencen om et Hammershøi-stel til en værdi af 5.175 kr.

Romantisk Boheme, international elegance eller moderne nostalgi. Vælg dit favoritbord og deltag i konkurrencen om et smukt Hammershøi-stel fra Kähler til en værdi af 5.175 kr. 

Om Hammershøi

Kähler Design har i samarbejde med designer Hans-Christian Bauer lanceret Hammershøi-stellet, et stel, der trækker en rød tråd tilbage i den over 175 år gamle designvirksomheds historie. Stellet er opkaldt efter den verdenskendte kunstner Svend Hammershøi, som udfoldede sine evner på Kählers gamle værksted i Næstved i begyndelsen af 1900-tallet. Hammershøi var især kendt for sine volumiøse vaser med karakteristiske riller, og det er dem, som Hans-Christian Bauer har givet nyt liv i det smukke og tidløse Hammershøi-stel.

Vælg dit yndlingsbord og deltag i konkurrencen om et smukt Hammershøi-stel til en værdi af 5.175 kr. 

# 1: Romantisk Boheme

Rosa, blomster, guld og franske vintageglas - findes der noget mere feminint end det? Vi har mikset rosa toner med guld, blomster og gran til en feminin julebrunch med veninderne. Hammershøi-stellets små hvide flade og dybe tallerkener mikset med koralfarvede skåle og kopper. Hertil forskellige rosa og lysegrønne vaser med blomsterhoveder på bordet. 

# 2: Moderne nostalgi

Noget nyt, noget gammelt og noget blåt .. findes der noget så klassisk julenostalgisk som en juledug, der kommer på bordet år efter år, og som kun bliver brugt den ene gang. Sammen med det hvide Hammershøi-stel med de lyseblå og lysegrå skåle bliver det til et klassisk frokostbord opdateret til 2015. Udtrykket er en blanding af ægte julenostalgi mikset med stramt nordisk design. 

# 3: International elegance

Miks det rå og naturlige med det fine klassiske og elegante på ét og samme bord, så er rammen om julemiddagen sat. Det rå træ, glas og porcelæn løfter Kählers Hammershøi-stel ind i den klassiske ramme. Den klassiske, hvide damaskdug er pyntet med franske vintage-hørviskestykker bundet med bast. Og for at ære dine gæster er der dækket op med en lille olielampe til hver enkelt.
Deltag i konkurrencen ved at stemme på dit favoritbord her: 
Læs mere om: