Slet

Antik & Auktions nye e-bog: Danmarks bedste lopper

Antik & Auktions nye e-bog guider dig til, hvor du finder et godt loppemarked efter din smag, og hvor du kan gøre de gode fund. Læs mere om den nye e-bog her, hvor vi også giver dig et lille smugkig og en gratis smagsprøve!

For en ægte loppe-entusiast varer jagtsæsonen hele året - både sommer og vinter. Der er loppemarkeder for enhver smag, og Antik & Auktions nye e-bog giver dig en guide til, hvor du finder et godt marked, der passer til dine behov, og hvor du kan gøre de gode fund. Loppemarkederne er spredt udover det ganske land, og nogle af dem byder på lopper hver weekend, mens andre er årlige begivenheder.

Læs også: Lær at prutte om prisen på loppemarkeder 

Antik & Auktions nye e-bog

Med Antik og Auktions nye e-bog får du en masse sider til dig, der søger skatte på borde og i rodekasser. Bogen er nem at bruge, og du kan bringe den med dig alle vegne via din smartphone eller tablet, så du nemt og hurtigt kan blive din egen bedste krejler. Klik her, og få første kapitel gratis - eller køb hele e-bogen for kun 29 kroner.


 

Inspiration: Tag på Europas største loppemarked 

Et lille smugkig

I den fine e-bog bliver du guidet til de mange loppemarkeder, der er at finde på parkeringspladser, i parker og på storbyens åbne pladser, hvor man snildt kan finde et godt køb eller flere i løbet af en weekend. I galleriet nedenfor finder du små uddrag fra Antik & Auktions nye e-bog, der kan hjælpe dig godt på vej, så du får en indbringende loppejagt. 

Uddrag fra Antik & Auktions nye e-bog