Slet

BOLIG | Sofakompagniet åbner nyt showroom

Sofakompagniet åbner et nyt POP-UP showroom i København, og du kan komme med til åbningen!

Sofakompagniet åbner op for nyt showroom i København

Indtil nu har Sofakompagniet kun haft ét showroom i Korsør, men nu forsøger møbelhuset at indtage København med endnu et showroom på knap 400 m2. 

"POP-UP showroomet bliver en add-on, og en service for de af vores kunder der bor i København og omegn. Og så håber vi naturligvis også det bliver til glæde for folk fra andre dele af landet, som måske alligevel har en weekend i hovedstaden planlagt. POP-UP’en har åbent, som det ser ud lige nu, i resten af 2015“, siger ejer, Christian Rudolph.

Sofakompagniet er resultatet af stifterne, Cathrine og Christian Rudolphs drøm om at udfordre den eksisterende møbelbranche, ved at skabe lækkert møbeldesign af høj kvalitet, til ærlige priser - året rundt.

Nogle af deres kerneområder for deres forretning, er deres fokus på dansk desigm, enestående kvalitet og ærlige priser. Om deres kvalitets fokus skriver de: 

"Vi benytter de bedste materialer og finder dem verden over. Vi har egen fabrik som følger skandinaviske standarder, og alle medarbejdere trænes i at mestre de færdigheder, der svarer til de høje kvalitetskrav vi stiller. For eksempel giver vi livstidsgaranti på møblernes indvendige ramme. Det er value-for-money!"

også den danske design har en special værdi for forretningen: 

"Vi har vores eget designteam af udvalgte og talentfulde designere, som alle elsker dansk design. Vi lægger stor vægt på, at vores design er nyt – og gerne lidt frækt. Med vores netværk af internationale trendspottere samt eget designteam, sørger vi for at vores kollektion altid reflekterer de nyeste trends."

Stifterne bag Sofakompaniget har også et specielt fokus på ærlige priser, og ideen bag denne tankegang er, at de kan håndtere alle led i processen, og derved spare alle de fordyrende mellemled væk: 

"Vi har egen fabrik og håndterer alle dele i processen - fra design til levering. Der er ingen fordyrende mellemled og på den måde kan du spare 30-40% af prisen, sammenlignet med de traditionelle møbelkæder." 

SE OGSÅ: VIND loungestol fra Sofakompagniet

Åbningen af showroomet foregår d. 15. september, hvor der vil være mange forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Der vil være goodiebags til de første 100 med bl.a. to lænestole fra Sofakompagniet på højkant.

For mere information om eventet, følg med på deres Facbook HER

Åbningstider
Fra den 16. september vil POP-UP showroomet have åbent:

  • Mandag-fredag: 11.00-19.00
  • Lørdag-søndag: 10.00-17.00

Find det nye showroom på: Rådhusstræde 1, 1466 København K, Nytorv.

LÆS OGSÅ: Kom til lanceringsfest hos Mulberry i København

Læs mere om: