Slet

BOLIGSHOPPING | Urtepottens opgradering

Dette forår kommer Holmegaard alle planteglade designelskere i møde med det innovative, selvvandende vækstglas, Gaia.

”Urban Gardening” er en af tidens stærkeste trends. Med inspiration fra metropoler som Paris, Tokyo og New York spirer nyttehaver frem i baggårde, på hustage og i private plantekasser, så storbyens beboere selv kan høste deres råvarer. 

LÆS OGSÅ: BOLIG | Sofakompagniet åbner nyt showroom

Det selvvandende vækstglas, Gaia, er skabt af den amerikanske glasdesigner Aric Snee, der bringer haven indenfor i boligen og sikrer friske krydderurter, blomster og planter året rundt.

PR

Gaia er formgivet med klare organiske referencer i væksthusets runde linjer, der samles på midten i en smal talje, der giver designet mindelser om et klassisk timeglas. Kontrasten mellem toppens klare glas og den frostede bund giver Gaia et afvekslende og dynamisk design, der brydes af en dekorativ designdetalje, korkproppen, som giver mulighed for at hælde vand i bunden og skabe den selvvandende effekt.

LÆS OGSÅ: BOLIGREPORTAGE | Lys elegance og styr på detaljen

Alt efter størrelse rummer Gaias bund vand nok til 3-14 dage, så interessen kan samle sig om vækstglassets top. Her dyrkes purløg, persille, basilikum og andre af hverdagens uundværlige krydderurter i Gaias mindste udgaver, mens det største Gaia-design lægger vækst og vanding til eksotiske chiliplanter, potteplanter og større grønne planter efter smag og behag.

En nylonvæge forbinder Gaias top og bund og sikrer, at vandet doseres korrekt til plantens muld, så blomster og planter får perfekte vækstforhold i hjemmets urban garden zone – også hos dem uden grønne fingre.

PR

Holmegaard Gaia vækstglas findes i tre størrelser:
15 cm, 22 cm og 24 cm og koster hhv. 299,95 kr., 399,95 kr. og 699,95 kr. (vejl.)

Du vil kunne finde Gaia i butikkerne fra marts måned.

LÆS OGSÅ: BOLIGSHOPPING | Stemningsfulde plakater og smukke rammer

Læs mere om: