Slet

Britiske valg afgøres med smagsløgene

Glem alt om politiske holdninger. På et hotel i London kan man smage eclairs, hvor opskrifterne tager udgangspunkt i de politiske partier. Så skal man simpelthen bare stemme på den, der smager bedst!

En ny trend i London er krydrede eclairs. Den franske og traditionelle chokolade-variant af eclairs er passé - det har det trendy hotel The Arch sørget for. I stedet nyder Londons fashionable crowd nu deres eclairs med ricotta-ost og basilikum eller krabbekød og creme fraiche. Og nu har englænderne altså også muligheden for at vælge deres kommende premiereminister ud fra smagen. Hotellets østrigske kok, Thomas Fueher har nemlig skabt de tre typer eclairs: David Cameron, Gordon Brown og Nick Clegg.

De tre eclairs har været på menuen den sidste måneds tid, og gæsterne opfordres altså til at lade deres smagsløg afgøre, hvem der skal lede Storbritannien, frem for politiske holdninger.

David Cameron og Det konservative Folkeparti er repræsenteret ved en Blue Cheese & Pear Eclair lavet med Stilton ost og William-pærer. For skarp for nogle måske, men for dem, der trænger til fornyelse og ellers er til en stærk smag af ost og markante holdninger, er denne éclair det helt rigtige valg.

Nogle besøgende vil måske hellere have Labour på menuen, og de kan vælge Gordon Brown-Eclairen, der har fyld af soltørrede tomater med gedeost. Men Labour-gedeosten har jo været på menuen i nogle år, så mon den kan slå den fornyende David Cameron-eclair?

Det Liberale parti med Nick Clegg som formand er repræsenteret i form af en Eclair med tun, koriander og chili. Det er altså det virkelig spicy indslag, som nok er for vovet for de fleste, men som måske alligevel kan gå hen og blive tungen på vægtskålen.

Hvilken eclair vil vinde? Det løfter The Arch sløret for, når landets leder er fundet torsdag den 6. maj.

Læs mere:
Den franske eclair har fået en make-over

Læs mere om: