Slet

Copenhagen Cooking: Fem hits på Vesterbro

Vi guider dig til fem Vesterbro-pletskud under Copenhagen Cooking.

Copenhagen Cooking Festival 2015 starter fra den 21. august og frem til den 30. august. Overvejer du at tage med? Vi har samlet en oversigt over fem interessante madoplevelser på Vesterbro.

Copenhagen Cooking Festival: 5 spændende events på Vesterbro

Læs også: Gratis events til Copenhagen Cooking

Vesterbro Vinstue viser det bedste af Norden frem

Det økologiske, det lokale og det bedste fra det nordiske køkken er i højsædet, når Vesterbro Vinstue inviterer til en nordisk sensommermiddag under Copenhagen Cooking. Middagen består af fire serveringer og byder bl.a. på islandsk laks og helstegt lammeryg.

Tid: 21.-22. og 24.-29. august, kl. 18.00-20.15 og 20.30-22.45
Sted: Vesterbro Vinstue, Istedgade 128, 1650 København V
Pris: 295 kr. (4-retters menu)
Læs mere og køb billet her!

Smørrebrøds-orgie i Kødbyen

Det er to af de nye drenge i klassen, der går sammen, når Kødbyens Mad & Marked og Mikkeller Øl & Brød dedikerer den første søndag af Copenhagen Cooking Festival til smørrebrødet. Hele dagen er sat af til at fejre den danske frokostklassiker, og det foregår på Flæsketorvet i Kødbyen.

Tid: 23. august kl. 10-18
Sted: Kødbyens Mad & Marked, Flæsketorvet 26-28, 1711 København V
Pris: 165 kr.
Læs mere og køb billet her!

Dit Madsvin!

Udlev dit indre madsvin: Langborde, serveringer på fad og planker, fedtede fingre – og en fireretters menu, hvor selv desserten er lavet på svin – er opskriften den aften, som Madsvinet på Enghavevej beværter under Copenhagen Cooking.

Tid: 25.-26. august kl. 19.00-23.00
Sted: Madsvinet, Enghavevej 58, 1674 København V
Pris: 295 kr. (4-retters menu)
Læs mere og køb billet her!

Økologi og dyrevelfærd hos BioMio

Halmtorvets øko-spiseri, BioMio, byder indenfor til en aften med dyrevelfærd og vin fra Weingut Klumpp i Tyskland på plakaten. Sammen med kok og slagter Mikkel Hesselager (fra Spis min gris-teamet) skaber køkkenet en bæredygtig fire-retters menu, som bliver suppleret af de økologisk certificerede vine fra Klumpp, til Copenhagen Cooking Festival.

Tid: 27. august kl. 18.00
Sted: BioMio, Halmtorvet 19, 1700 København V
Pris: 650 kr. (4-retters plus vinmenu)
Læs mere og køb billet her!

Den Store Chokoladedag hos Bojesen

Du kan komme i chokoladehimlen hos Bojesen i Axelborg, der inviterer til den ultimative chokoladedag under Copenhagen Cooking. Der bliver mulighed for at smage en lang række forskellige chokolader, lige fra billig kogechokolade til chokolade i verdensklasse – heriblandt Rasmus Bo Bojesens egen øko-chokolade, Oialla, der er fast inventar hos bl.a. Noma, Geranium og Relæ.

Tid: 26. august kl. 17.00-18.30
Sted: Axelborgsalen, Vesterbrogade 4A, 1620 København V
Pris: 150 kr.
Læs mere og køb billet her!

 

Læs mere om: