Slet

Copenhagen Cooking: Gratis events

Københavns store madfestival byder på alt fra genial gourmet til gratis glæder. Her er vores guide til sidstnævnte.

Smag på Nordsjælland

Smag på Nordsjælland afholder endnu engang Høstfestival mellem de gamle længer på den historiske Esrum Møllegård. Du kan møde alle fra bonden, slagteren og bærmanden til chokoladeentusiasten, deltage i madworkshops, smageskoler eller fødevaredebatter og købe friske, lokale råvarer og serveringer på stedet.

Tid: 22.-23. august kl. 10.00-16.00

Sted: Esrum Kloster og Møllegård, Klostergade 11-12, 3230 Græsted

Læs mere om eventet her 

Late Night Cook Off med Timm Vladimir

I anledning af Copenhagen Cooking står Timm Vladimirs køkken for en særlig udgave af Late Night Cook Off. Her kan du se to professionelle kokke dyste mod hinanden til ud på de små timer, mens der langes billige cocktails over disken, og svedige toner sniges ud af højtalerne. Kokkenes indsats bedømmes af et panel bestående af Timm Vladimir, Kenneth Søndergaard og Lars Bjerregaard.

Tid: 22. august kl. 21.30-22.00

Sted: Timm Vladimirs Køkken, Skolegade 19 Bygning D, 2500 Valby

Læs mere om eventet her 

VM i Risotto 2015

TorvehallerneKBH og GRØD går igen i år sammen om at finde og kåre verdens bedste risottokok. Det hele løber af stablen ved VM i Risotto 2015 hos Torvehallerne.

Tid: 23. august kl. 13.00-16.00

Sted: Torvehallerne, Frederiksborggade 21, 1360 København K

Læs mere om eventet her 

Gratis øko-smagsprøver hos Slagteren ved Kultorvet

Økologi er godt – gratis øko-smagsprøver er endnu bedre. For at fejre Ø-mærkets 25-års jubilæum inviterer Slagteren ved Kultorvet til prøvesmagning af sit verdensberømte, danske øko-kød – direkte fra grillen. Det foregår hver dag under Copenhagen Cooking – undtagen søndage.

Tid: 21.-22. og 24.-29. august kl. 14.00-16.00

Sted: Slagteren ved Kultorvet, Frederiksborggade 4, 1360 København K

Læs mere om eventet her 

Pop-in sylteskole med MadMad Madbodega

MadMad Madbodega lægger vejen forbi Copenhagen Cookings festivalcentrum ved Torvehallerne, hvor de afholder et gratis syltekursus. Bliv introduceret til glæderne ved syltning og få smagsprøver, tips, idéer og opskrifter.

Tid: 27. august kl. 14.00-16.00

Sted: Cooking Spot ved Torvehallerne, Frederiksborggade 21, 1360 København K

Læs mere om eventet her

Furesø Picnic Festival

Furesø er oase midt i Københavns forhave, der byder på en lang række muligheder for unikke picnicoplevelser og grønne glæder. Derfor byder Furesø Picnic Festival udenfor under hele Copenhagen Cooking, når festivalen skydes i gang i slutningen af august med tips til de bedste picnic-ruter på cykel, til fods og til vands.

Tid: 21.-30. august

Sted: Furesøen

Læs mere om eventet her 

 

Læs mere om: