Slet

Copenhagen Cooking: Seks madoplevelser i København K

København koger over af gode madoplevelser. Her er seks bud på, hvor du skal opleve Copenhagen Cooking i Indre By og på Christianshavn.

Italiensk øko-festmiddag i Dronningegården

Fire aftener under Copenhagen Cooking smækker Borgergades italienske øko-spiseri, Ché Fè, langborde op i Dronningegården og fejrer restaurantens lokalområde i hjertet af København. Den står bl.a. på hjemmelavet pasta, porchetta, italiensk-inspirerede grillspyd og kandevis af vin – alt sammen økologisk – og behagelig live jazz i gården.

Tid: 21.-22. og 28.-29. august kl. 18-22.

Sted: Biotrattoria Ché Fè, Borgergade 17A, 1300 København K

Pris: 379 kr. (3-retters plus vin)

Læs mere og køb billet 

Smag på København på Den Lille Fede

Nordiske traditioner og franske delikatesser mødes på elegant vis på Den Lille Fede i Store Kongensgade. I anledning af Copenhagen Cooking byder restauranten på uformel langbordsmiddag, hvor kvaliteten og gourmetoplevelsen er i højsædet.

Tid: 22. og 24.-27. august kl. 17.30-22.

Sted: Den Lille Fede, Store Kongensgade 17, 1264 København K

Pris: 550 kr. (5-retters plus vinmenu) eller 798 kr. (7-retters plus vinmenu)

Læs mere og køb billet

Havnefrontsmiddag med SALT og Thorupstrand

Thy møder København, når SALT dækker op til langbordsmiddag direkte på Københavns havnefront. De har allieret sig med Thorupstrand Kystfiskerlaug, som leverer den friske fangst i form af bl.a. pighvar, rødspætter og skærising – der i øvrigt er fanget natten før. Friskere bliver det næppe.

Tid: 27. august

Sted: SALT bar og restaurant, Toldbodgade 24-28, 1253 København K

Pris: 600 kr.

Læs mere og køb billet

Christianshavner-krebsegilde

Hver dag under festivalen sætter Christianshavns Færgecafé kurs mod det svenske køkken, når caféen byder velkommen om bord til krebsegilde med sild, krebs og caféens hjemmelavede estragon-snaps.

Tid: 20.-30. august kl. 12.00 og 17.45

Sted: Christianshavns Færgecafé, Strandgade 50, 1401 København K

Pris: 295 kr.

Læs mere og køb billet

Fisk, skaldyr og grønsager på Lumskebugten

De suverænt veltilberedte grønsager er alene et besøg værd på restauranten på Esplanaden, der siden 2012 har været drevet af Erwin Lauterbach – som man vist roligt kan kalde en af dansk gastronomis grand old men. Seks aftener under Copenhagen Cooking byder han og resten af restauranten på en middag i fællesskabets tegn med fisk og skaldyr i alle slags variationer.

Tid: 21.-22. og 26.-29. august, kl. 18.30-23.45

Sted: Lumskebugten, Esplanaden 21, 1263 København K

Pris: 500 kr.

Læs mere og køb billet

Smørrebrødsmenu på Restaurant Kronborg

Ingen dansk madfestival uden smørrebrød. Restaurant Kronborg i Brolæggerstræde er en af Indre Bys frokostklassikere, og i anledning af festivalen serverer de en særlig smørrebrødsmenu inspireret af sæsonen – og af København.

Tid: 21.-22. og 28.-29. august, kl. 12.00-13.45 og 14.15-16.00

Sted: Restaurant Kronborg, Brolæggerstræde 12, 1211 København K

Pris: 249 kr. (fire stykker smørrebrød plus chokoladetrøffel)

Læs mere og køb billet

Læs mere om: