Slet

De bedste chokoladekalendere

Vi har fundet årets lækreste chokoladekalendere. Se vores 10 bud på kalendere med god kvalitetschokolade i galleriet nedenfor.

Det er på ingen måde for sent at købe årets julekalender! Hvis du ikke har besluttet dig for, hvilken en af slagsen du skal forkæle dig selv eller en af dine nærmeste med, så se med her. Vi har nemlig samlet ti af de lækreste chokoladekalendere fra 2013.

Læs også: Adventskrans på 5 minutter!

Den hyggelige juletradition med julekalender stammer fra Tyskland. Med tiden er det blevet så populært med chokoladekalendere, at de i dag fås hos de fleste chokoladeforhandlere i alle prisklasser. Heldigvis! December er bare ikke det samme, hvis vi ikke tillader os selv den ekstra fornøjelse, de skønne chokoladekalendere medbringer. Forkæl dig selv med en ekstra treat eller gør en af dine nærmeste glade med en af årets must-have chokoladekalendere.

Læs også: Dæk julebordet i et råt og rustikt look

Vi har fundet 10 lækre chokoladekalendere, der er fyldt med selvforkælende kvalitetschokolade. Se dem i galleriet nedenfor!

<div data-qbrick-mcid="32DF129FAED1714B">&nbsp;</div><script type="text/javascript" src="http://publisher.qbrick.com/Qbrick.Publisher.js"></script>

 


FÅ LOOKET: Sommer-boheme