Slet

Del din favorit fra Carl Hansen & Søn designs

Carl Hansen & Søn inviterer designelskere over hele verden til at dele deres billeder af, hvordan de tidløse møbelklassikere er med til at forme deres hjem

Bliv en del af den visuelle online fortælling om at bo med Carl Hansen & Søns designklassikere. Det eneste du skal gøre er at gribe kameraet, og tage et billede af din design-favorit fra Carl Hansen & Søn, og derefter dele det på Instagram. Ved deltagelse får du chancen for at få dit billede vist online, og de bedste billeder bliver præmieret med den ikoniske Y-stol af Hans J. Wegner.

Indtil videre er 500 billeder blevet tagget på Instagram, og giver et unikt og fascinerende indblik i, hvordan møblerne indgår i forskellige hjem overalt i verden. 

LÆS OGSÅ: Fine efterårsnyheder fra Kähler

Brug hashtaggene #globalhomes og @carlhansenandson – og skriv hvilket land du kommer fra. Det er desuden en god idé, at du får så meget af omgivelserne i dit hjem med på billedet, som muligt.

I galleriet kan du se eksempler på, hvordan mennesker over hele verden har gjort Carl Hansen & Søns møbler til en del af deres hjem.

Hjem med Carl Hansen & Søns designs

LÆS OGSÅ: Min bolig: Maria Berntsen