Slet

Det nye Mad & Bolig - få et smugkig her

Så er det nu, du igen kan blive inspireret på bolig- og madfronten! Med vores nummer der udkommer den 17. september, er der som altid masser af smuk indretning og lækre opskrifter.

Det smukke efterår er over os, og det er for alvor tid til at kravle under et tæppe på sofaen med dit yndlingsmagasin. Selvfølgelig med smukke boligreportager, shopping-inspiration og skøn mad til dig og dine gæster. Her er noget af det, du kan glæde dig til - få også et smugkig på nogle af billederne i galleriet nederst i artiklen.

Drømmekøkken på budget

Det kan faktisk godt lade sig gøre at få et lækkert kvalitetskøkken, uden at du behøver falde ned af stolen over prisen. Se, hvordan en lejlighed på Vesterbro blev markant opgraderet med et nyt og virkelig flot køkken.

Shopping til køkkenet

Er du til lyst træ, den grønne farve eller new yorker-stil? Bliv inspireret til fornyelse i køkkenet med vores shopping-guide.

Indret med træ

Grib den minimalistiske stil, og indret med lyst træ og utraditionelle flader. Hvad med for eksempel at beklæde en væg i spisestuen med træ eller lad dig inspirere til små DIY-projekter i træ.

5 x lækker kylling

Helstegt kylling, kyllingesuppe, hønsesalat, stegt kyllingelever eller kyllingevinger. Der er uanede muligheder, uanset om du vil bruge det lækre kyllingekød til hverdag eller fest.

Kage og chokoladebar i én

Hvorfor vælge når du kan få begge dele? Vi giver dig seks opskrifter på kage kombineret med chokoladebar - så er det bare at vælge den, du bedst kan lide!

Se nogle af de mange smukke billeder fra det nye magasin i galleriet herunder.

Mad & Bolig nr. 10

 

 

Læs mere om: