Annonce
Slet

Du er inviteret til forkælelsesaften med Dulong og IN (Lukket for tilmeldinger)

Dulong Fine Jewelry og IN inviterer dig til et eksklusivt event, hvor du bl.a. kan møde partner, stylist og designer Anja Camilla Alajdi og få et smugkig på den nye AW17-kollektion.

Forkælelsesaften med Dulong og IN

Kom med til en helt særlig forkælelsesaften hos Dulong Fine Jewelry, hvor du vil få et smugkig på AW17-kollektionen, som har den foranderlige, mytiske og dragende nattehimmel som inspiration. Det fortæller partner, stylist og designer Anja Camilla Alajdi mere om til eventet, hvor hun også vil give forslag til, hvordan man kan bruge smykker i sin styling. INs chefredaktør, Anne Axholm, er også med og fortæller mere om efterårets modetendenser.

Vi serverer bobler og lidt let og lækkert til ganen, mens Dulong Fine Jewelrys dygtige personale guider dig gennem de mange klassiske, rå og glamourøse smykker og hjælper dig med at finde dem, der passer til lige præcis dig.

Aftenen slutter af med en konkurrence, hvor du kan vinde et smykke fra den nye AW17-kollektion, og alle deltagere får en eksklusiv goodiebag med hjem, når eventet er slut.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Hvornår:
14. september kl. 17.30-20.00

Hvor:
Dulong Fine Jewelry i Lyngby Storcenter

Tilmelding:
Tilmelding er gratis og sker efter først til mølle-princippet. Antallet af pladser er begrænset, og tilmeldingen er bindende.

Du tilmelder dig på mail: [email protected] 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: