Slet

En aften i skønhedens og sundhedens tegn med Alfa Omega og IN (AFSLUTTET)

Få ny viden og inspiration til hvordan du kan friske dit ansigt og krop op og få velvære med små effektive indgreb hos Alfa Omega i København. Kom med d. 22. januar - Læs mere og tilmeld dig eventet her.

Alt det kan du opleve på aftenen: Alfa Omegas indehaver, kosmetisk sygeplejerske Mitte Skjold, gennemgår kort, hvordan man frisker et ansigt op med forskellige hudbehandlinger, der giver et positivt og naturligt sundt udseende, og laver livedemo af læbebehandling med Juvederm-filler, der fx kan vende nedadvendte mundvige til mere positive opadgående mundvige.

Se også, hvordan læber kan behandles, så de fremstår eksklusive og naturlige. Hun forklarer, hvad en filler er, og hvad du som forbruger skal være opmærksom på, hvis du overvejer behandling. Skønhedsredaktør på IN, Silke Grane, fortæller om sit resultat efter ansigtsbehandling med mesoterapi, der er en fantastisk Alfa Omega-klinikbehandling, som tilfører huden hyaluronsyre, vitaminer og minerealer.

Sorana Privatklinik tilbyder plastikkirurgiske behandlinger. Kom ind og hør mere om kropsskulpturerende behandlinger, der giver et naturligt resultat. Overvejer du fx behandling af tunge øjenlåg eller slap hud på maven eller et brystløft, så tal med plastikkirurgen og bliv skrevet op til en gratis forkonsultation. Nørmark Privathospital tilbyder ortopædkirurgiske behandlinger. Lider du fx af tennisalbue, stivhed i fingre, knæsmerter eller andre udfordringer i skeletmuskulaturen, så har du på denne aften muligheden for at stille spørgsmål til ortopædkirurgen og blive skrevet op til en gratis forkonsultation om mulig behandling samt få gode råd om din sundhed. Kom og få analyseret din hud hos Beauté Pacifique og få gode råd til, hvor du kan sætte ind for at få en sundere og friskere udseende hud. Der vil blive serveret bobler og lidt lækkert til ganen hele aftenen. Tilmeld dig her.
 

Program:
Kl. 18.00 Velkomst og praktisk info ved sygeplejerske Mitte Skjold (indehaver, Alfa Omega) og Silke Grane (skønhedsredaktør, IN).

Velkomst og praktisk info ved sygeplejerske Mitte Skjold (indehaver, Alfa Omega) og Silke Grane (skønhedsredaktør, IN).

Kl. 18.30 Hvordan frisker man ansigtet og kroppen op? En kort gennemgang af indre og ydre skønhed og sundhed.

Hvordan frisker man ansigtet og kroppen op? En kort gennemgang af indre og ydre skønhed og sundhed.

Kl. 18.45 Foredrag og behandlinger og mulighed for hudscanning. Kom ind og hør om de skønheds- og/eller sundhedsbehandlinger, du overvejer.

Foredrag og behandlinger og mulighed for hudscanning. Kom ind og hør om de skønheds- og/eller sundhedsbehandlinger, du overvejer.

Tid & sted:
Alfa Omega Sundhedsklinik & Hudbehandlinger
22. januar kl. 18-20
Højbro Plads 21, 1200 København K

Pris 100 kr.
TILMELD DIG HER!

Læs mere om: