Annonce
Slet

En aften på Rungstedlund med stjernedrys og fortællinger (udsolgt)

Kom med til en fortryllende aften på Karen Blixens smukke Rungstedlund, hvor du har mulighed for at vinde eksklusiv og elegant julepynt.

IN inviterer i samarbejde med Rungstedlund og Rosendahl til en aften i Karen Blixens tegn den 5. december klokken 17.30-19.30, hvor smykke- og couturedesigner Zarah Voigt præsenterer sit nye design, Stjernen, der indgår i Karen Blixens Julekollektion 2017.

Zarah Voigt fortæller desuden om sin barndoms magiske juleaftner med forældrene, designer Maria Sander og multikunstner Jean Voigt, og naturligvis om sin store inspirationskilde Karen Blixen.

Museumsdirektør Catherine Lefebvre og museumsinspektør Anne Sofie Tiedemann Dal viser os rundt i Rungstedlunds skønne omgivelser og giver os et indblik i, hvordan Karen Blixen fejrede jul. Der bliver også mulighed for at se den smukt jule-stylede Boganissal, som Rosendahl Design Group forvandler fra år til år som hovedsponsor for Rungstedlund.

Før aftenen slutter, får du mulighed for at shoppe i museumbutikken, ligesom en heldig deltager vinder julepynt til en værdi af 1.000 kroner.

Alle deltagere går hjem med en goodiebag til en værdi af 900 kr. Goodiebagen indeholder bl.a. Stjernen designet af Zarah Voigt samt andre nyheder fra Rosendahls Karen Blixen Julekollektion 2017.

LÆS OGSÅ: JULEGAVER | 21 idéer til din ønskeseddel

Aftenens program

17.30-18.00: Velkomst og et let, delikat traktement

18.00-19.00: Rundvisning på Rungstedlund v/Anne Sofie Tiedemann Dal og Catherine Lefebvre

19.00-19.30: Indlæg ved Zarah Voigt

19.30: Tak for i aften, konkurrence, overrækkelse af goodiebag og mulighed for at shoppe i museumsbutikken

Hvor: Rungstedlund, Rungsted Strandvej 111, Rungsted Kyst.

Hvornår: 5. december kl. 17.30 til 19.30.

Tilmelding: HER Det koster 198 kr. at deltage, og der er et begrænset antal pladser.
OBS: Eventet er udsolgt!

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: