Slet

En skatkiste af personlig historie

En spændende fortælling om holdninger og oplevelser spejler sig i indretningen af en smukt restaureret lejlighed med vekslende tableauer og sjove detaljer, der udfordrer øjet.

I den 140 m² store herskabslejlighed i en klassisk ejendom bor Ib Hansen sammen med sin familie. ejligheden er stilsikkert indrettet med afbalanceret flair for det kunstneriske og personlige udtryk. Overalt møder øjet skønne tableauer sat sammen af ting, som Ib Hansen har fundet og samlet gennem årene.

Ibs tips
For Ib hansen er der en slags meditativ ro forbundet med at arrangere og skabe de små tableauer, der giver hans hjem dets særlige karakter.
- Når jeg skal indrette et rum, rydder jeg det fuldstændigt og starter helt forfra, så jeg ikke er bundet af ting, der står på deres gamle plads.
- Har man mange ting ligesom mig, så grupper dem. Stil ikke de enkelte elementer for spredt, for så virker det bare rodet. Og match gerne i farvenuancer eller materialer. Fx passer krystalglas og tin rigtig godt sammen, men tin er også flot til mørkt træ.
- Når det gælder møblerne, mikser jeg ofte velkendte og klassiske møbler af både Arne Jacobsen og Poul Kjærholm for at løfte de gamle ting ved hjælp af designikonerne.
- Kontrasten gør noget godt for både loppefundene og de nye designermøbler og tager tendenser til højtidelighed ud af lhedsindtrykket.

Se billederne fra Ib Hansens spændende bolig i galleriet herunder.

Se andre kendisser i MaxMara her:

Læs mere om: