Slet

En ske der selv kan smage

Dansk studerende er for første gang nogensinde blandt top 10 finalister i prestigefyldt designkonkurrence. Christopher Holm-Hansen har udviklet en intelligent ske – Tastee - som ‘smager’ på din mad, og dermed hjælper dig med at frembringe den rette smagsoplevelse.

I fremtiden kan du med hjælp fra din grydeske finde ud af om din ret trænger til mere salt, peber eller andre smagsforstærkere. I hvert fald hvis det står til den danske Designstuderende, Christopher Holm-Hansen, som har kvalificeret sig til at top 10 i den store, internationale designkonkurrence, Electrolux Designlab. Til daglig er han studerende på Danmarks Tekniske Universitet, hvor han læser Design og Innovation.

Imponerende 3. plads

I finalen i Milano torsdag fik Christopher Holm-Hansen en meget imponerende 3. plads i konkurrencen. Det er første gang nogensinde, at en dansker overhovedet kommer i top 10. Selv er han naturligvis glad og stolt over at være nået så langt: "Feltet var stærkt, og der var mange flotte og gennemtænkte koncepter, så jeg er virkelig glad og meget stolt af min placering blandt de bedste tre," siger Christopher Holm-Hansen.

Publikums favorit

Christopher Holm-Hansen vandt i kategorien 'Peoples Choice" Mere end 1.000 fans havde op til finalen stemt på Christopher Holm-Hansen og Tastee, hvilket gjorde ham til en overlegen vinder af publikumsprisen.

Se de øvrige top 10 finalister i galleriet nedenfor.

10 stilikoner over 40

Læs mere om: