Annonce
Slet

Event | Et skatkammer af gode historier hos Ole Lynggaard Copenhagen (Udsolgt)

Kom med til et eksklusivt event hos Ole Lynggaard Copenhagen, hvor Ole Lynggaard indvier INs læsere i historierne bag de ikoniske smykker.

OBS: Eventet er udsolgt.

Siden 1963 har Ole Lynggaard stræbt efter fortrinlighed – både som guldsmed og som smykkedesigner. Mød manden bag en af Danmarks mest markante familieejede virksomheder i intime omgivelser, når selveste Ole Lynggaard åbner dørene eksklusivt for INs læsere.

Historien bag et ikonisk smykke

Ole Lynggaard har altid godt kunnet lide at modellere små figurer, og efter en rejse til Østen som ung blev han inspireret til at lave det, der senere er blevet varemærket for en af Skandinaviens største producenter af eksklusive smykker – en elefant med opadvendt snabel.

Og sådan er der en historie bag alle smykkerne fra Ole Lynggaard Copenhagen. Sammen med IN får du mulighed for at få et sjældent indblik i fortællingerne og inspirationskilderne bag smykkerne fra manden, der har kreeret dem. I dag har Ole Lynggaard givet tøjlerne til Ole Lynggaard Copenhagen videre til sine børn, men sidder stadig i værkstedet.

LÆS OGSÅ: Tilbageblik: Ole Lynggard - guldets 'Grand Old Man' fylder 80

Ole Lynggaard selv byder velkommen i de smukke omgivelser hos Ole Lynggaard Copenhagen og vil svare på spørgsmål om sit liv og sit virke fra INs chefredaktør, Anne Axholm. Inden da er der rundvisning i værkstedet, hvor du kommer tæt på produktionen, og middag i restauranten, der er indrettet af Ole Lynggaards datter, Charlotte Lynggaard, som er kreativ direktør i virksomheden.

Aftenen slutter med smykkevisning og stilrådgivning i showroomet. Alle gæster går hjem med en eksklusiv goodiebag til en værdi af minimum 3.000 kr.

Aftenens program

  • Kl. 17.00 Ankomst
  • Kl. 17.10 INs chefredaktør, Anne Axholm, byder velkommen og fortæller om aftenens program
  • Kl. 17.15 Værksted og præsentation af Ole Lynggaard Copenhagen-huset
  • Kl. 18.15 Middag med vin i restauranten
  • Kl. 19.00 Q&A med Ole Lynggaard. Imens serveres der chokolade og kaffe
  • Kl. 19.20 Rådgivning til styling og smykkevisning
  • Kl. 20.00 Tak for i aften + goodiebags

Hvor og hvornår?

Eventet afholdes d. 12. september 2019 kl. 17-20 i Hellerup – nærmere information følger ved tilmelding.

Tilmelding til eventet

Eventet er desværre udsolgt. 

LÆS OGSÅ: Derfor er Ole Lynggard Copenhagen et af de danske smykkebrands, der aldrig går af mode