Annonce
Slet

EVENT | Kom med til en funklende åbningsreception med IN x Swarovski (afsluttet)

Det verdenskendte brand slår dørene op for en ny butik, og du er inviteret til åbningsreceptionen med bobler, konkurrence og en eksklusiv goodiebag.

I mere en 120 år har Swarovski været et af verdens førende brands inden for krystaller, og i dag gør de kvinders hverdag mere funklende i mere end 170 lande. Og nu åbner Swarovski deres første butik i Danmark.

For at markere åbningen af den nye butik inviterer Swarovski og IN til en åbningsreception i deres nye butik på Fisketorvet. Det er gratis at deltage.

Det kan du glæde dig til!

  • IN’s chefredaktør Anne Axholm byder velkommen i butikken, og der vil være bobler, snacks og lækre rytmer til at danne den gode stemning.
  • I løbet af receptionen vil der være 10% på alle køb, og Swarovski vil forære et sæt glitrende høretelefoner til alle, der køber for mere end 1.100 kr.
  • Deltag også i konkurrencen, og se, om det er dig, der er i besiddelse af nøglen, der åbner kisten med den hemmelige præmie.
  • Der vil være eksklusive goodiebags til alle tilmeldte IN-deltagere med en gave fra Swarovski, Sv. Michelsen chokolade, the bodyshop og meget mere.

 

Hvornår: D. 2. december kl. 14-16

Hvor: Swarovskis nye butik på 2 sal i Fisketorvet, Havneholmen 5, 1561 København V.

Pris: Det GRATIS at deltage. Psst... der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig. Tilmeldingen til eventet lukker d. 2. december kl. 10.00.

OBS: Hvis du gerne vil tilmelde flere til eventet, skal du gøre det enkeltvis og med hver persons navn.

Vi glæder os til, at se dig til en funklende eftermiddag!

Eventet er lukket for tilmeldinger. 

Læs mere om: