Slet

Få din basis i orden (afsluttet)

I samarbejde med Veet inviterer IN til en aften i skønhedens tegn: Torsdag den 19. august kl. 17-19

Lige nu mens det er sommer, og kjolerne er fremme af skabet, er der nok ikke en kvinde med respekt for sig selv, der ikke gerne bruger tiden, der skal til for at få glatte sommerben, og pengene, der behøves, på godt undertøj (sæt nu kjolen fløj op). Men holder du standarden vinteren over, eller er du en af dem, der lader stå til, så snart de lange bukser kommer frem?

Kom & hør hvordan personlig stylist Christina Wedel spidder kvinders dovenskab og giver dig et velfortjent spark (og masser af tips) i retning af en god base for din garderobe - uanset årstid.

HØR OM
• hvorfor du bør fjerne hår på dine ben hele året
• hvad godt undertøj betyder for dit outfi t
• hvordan søndagstøj også kan være lækkert
Og en hel masse andet om, hvordan din basis skal være i orden, hvis du vil være godt klædt på.
 

Christina Wedel er personlig stylist og forfatter til bogen: "Hvad klæder mig?" En underholdende og lækker lille håndbog, hvor du får massevis af tips og tricks til at føle dig lækker indefra og ud.

Efter foredraget vil Veet give dig gode råd og tricks til, hvordan du bevarer dine bløde ben hele vinteren og en gang for alle kan glemme alt om stubbe, knopper og grimme vinterben. Veet har mere end 80 års erfaring i at udvikle sikre og effektive hårfjerningsprodukter, som bruges med succes af mere end 30 millioner kvinder verden over hvert år.

Der vil blive serveret champagne og tapas til arrangementet, der finder sted i Allers glashus, Havneholmen 33, København V.

SKØN GOODIEBAG!
Til arrangementet vil hver deltager kunne gå hjem med det nyeste nummer af IN, lækre hårfjerningsprodukter fra Veet samt en sort mascara fra Max Factor.

Vi glæder os til at se dig!

Vil du med?
Du tilmelder dig gå hjem-mødet »Få din basis i orden« ved at sende en mail til [email protected] mærket Veet i emnefeltet. Der er plads til 40 gæster.
Arrangementet er gratis.
Læs mere på www.christinawedel.dk og www.veet.dk

 

Relevante links

 

Få det perfekte
sommerlook
Vind en rejse
til Paris
7 fede sko til
efteråret

 

 

Læs mere om: