Slet

Fem på Frederiksberg under Copenhagen Cooking

København koger over af gode madoplevelser. Her er fire bud på, hvor du skal opleve Copenhagen Cooking på Frederiksberg.

Høstfest på Frederiksberg Allé 

Mad og fællesskab er i fokus til årets høstmiddag, når der bliver sat et langbord op på Frederiksbergs smukke allé med plads til 1.000 gæster. Her vil fem restauranter give deres bud på en høstmiddag af årstidens lokale råvarer, hvor naboer kan mødes henover fade og tallerkener og se, hvad deres bydel har at byde på.

Tid: 28. august kl. 17:00
Sted: Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg
Pris: 150 kr.

Læs mere og køb billet

(Det er indtil videre muligt at købe billet til Restaurant Mêlée; der kommer flere restauranter løbende – hold øje på www.copenhagencooking.dk)

Madmarked på Frederiksberg Allé

Madkaravanen er et madmarked med grøntsager, frugter, dansk kød fra særlige slagtere og lokale producenter samt franske, spanske og italienske specialiteter fra de bedste fødevareimportører i byen. Du kan nyde danske, lokalbryggede øl eller klassiske, europæiske vine på stedet, hvor udvalgte stader serverer et let måltid. 

Tid: Fredag den 28. august til lørdag den 29. august kl. 10.00 - 18.00, søndag den 30. august kl. 10.00 - 16.00
Sted: Frederiksberg Allé, 2000 Frederiksberg
Pris: Gratis

Læs mere 

Byens bedste flødeboller 

Lær at lave "Byens bedste flødeboller" til en særlig Copenhagen Cooking pris. Hver kursist får 8-10 flødeboller med hjem og får endvidere en indsigt i produktionen af chokolade og Social Foodies særlige engagement i Afrika.

Tid:  Fra lørdag den 22. august til søndag den 30. august - kl. 11.00 og kl. 17.00
Sted: Social Foodies, Gammel Kongevej 115, 1850 Frederiksberg C
Pris: 190 kr.

Læs mere og book billet

Ny nordisk øl og smørrebrød

Danske Ølentusiaster på Frederiksberg er værter for en aften i smørrebrødets og øllets tegn. Her mødes nyt, nodisk øl med den klassiske, danske spise tilberedt ud fra Hotel- og Restaurantskolens smørrebrøds-kogebog.

Tid: Fredag den 21. august og mandag den 24. august kl. 19.00

Sted: Nordre Fasanvej 81, 2000 Frederiksberg

Pris: 275 kr.

Læs mere og køb billet 

Moderne græsk mad møder danske råvarer

Der bliver serveret ”so much more than feta”, når Deligreco på Gammel Kongevej byder på 6- retters menu med fire vine, hvor det græske og danske køkken går hånd i hånd. Stedets mission er at forbedre den græske mads image ved at servere traditionelle græske retter i en moderne udformning.

Tid: fredag den 21. august, lørdag den 22. august, fredag den 28. august og lørdag den 29. august kl. 18.00
Sted: Deligreco, Gammel Kongevej 170, 1850 Frederiksberg C
Pris: 399 kr.

Læs mere og køb billet 

Læs mere om: