Slet

Find de bedste julemarkeder

Det er tid til at sætte kryds i kalenderen, hvis man vil besøge Danmarks kreative julemarkeder. Vi har her samlet en guide, til hvilke du kan besøge i år.

Design, kunst og arkitektur
Hvis du vil sikre dig helt unikke juleindkøb, skal du i år besøge julemarkedet på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering på Holmen i København. Her kan du købe kunst, grafik, smykker og meget andet af det, som de dygtige studerende beskæftiger sig med. Besøg julemarkedet
Lørdag d. 24. november kl. 10-18. Adressen er Danneskiold-Samsøes Allé 53, 1435 København K.
Se mere på: www.karch.dk

Gourmet på Gavnø Slot
Over 200 boder er samlet på Gavnø Slot, hvor man blandt andet kan smage Gavnøs berømte grillstegte vildsvin, øl fra Slotsbryggeriet, kirsebærbrændevin, gartnermost og meget andet.

D. 3.-4. og 10.-11. November, Gavnø 2, 4700 Næstved
Se mere: www.gavnoe.dk

Designbyen Kolding
Bor du i Jylland kan du i stedet besøge Designskolen Kolding, som også byder på helt unikke kunstværker, grafik, smykker, tøj og meget mere, som du højst sandsynligt ikke vil kunne finde andetsteds.

1. og 2. december, Ågade 10, 6000 Kolding.
Se mere på www.designskolenkolding.dk

Design og kunsthåndværk på Trapholt
Traditionen tro inviterer designmuseet Trapholt indenfor til julemarked, hvor designere og kunsthåndværkere sælger ud af deres egen produktion. Besøg museet, der ligger i smukke naturomgivelser.
1. 2. december, Æblehaven 23, 6000 Kolding
Se mere: www.trapholt.dk

Eventyrlig julehygge i Odense
H.C. Andersen julemarked Hvert år op til jul forvandles den gamle bydel i Odense til en stor markedsplads. Julemarkedet er et af de mere klassiske af sin slags og der er underholdning for hele familien.
Åbent flere dag i november og december. Omkring Sortebrødre Torv og H.C. Andersens Hus i Odense
Se mere: www.hcajulemarkedet.dk

Økologisk julemarked i gårdbutikken tæt ved Århus
Besøg gårdbutikken som er fyldt med alt lige fra lækre nyrøgede spegepølser til syltede rødbederog bag-selv-leverpostej. Kaffebaren byder på hjemmelavede æbleskiver og hyldeblomsttoddy, når den hyggeligt gårdbutik åbner dørene op til jul. I stalden kan du hilse på gårdens mange dyr.
Søndag d. 25. november kl 10-16, Borgergade 20, 8450 Hammel
www.viktualia.dk
 

LOFT BAZAAREN
KØBENHAVNER JULEMARKED - OGSÅ FOR MÆND

Weekenden 1.&2. dec. kl 10-17
Skabelonloftet, Refshalevej 171 A, 1432 København