Annonce
Slet

Forkælelses-event: Forny din stil med personlige shoppere (Udsolgt)

Få alt at vide om efterårets tendenser, og lad Magasins Personlige Shopper give dig inspiration til, hvordan du opdaterer din stil, når stormagasinet slår dørene op til en forkælelsesaften i modens tegn.

Ender du i den samme mørke frakke år efter år? De samme flade støvletter? Magasins Personlige Shoppere står klar til at inspirere, guide og (måske) udfordre dine gamle vaner, når de præsenterer efterårets største trends.

INs chefredaktør, Anne Axholm, vil interviewe Personlige Shoppere og få deres bedste råd til, hvordan man bruger efterårssæsonens flotteste frakker og skønne accessories, der nemt og stilfuldt kan forvandle et look fra arbejdstøj til festtøj – et must for mange kvinder, der løber fra den ene aftale til den anden.

LÆS OGSÅ: 4 trends, du skal kende dette efterår

Magasin har altid sat en ære i at have danske brands på hylderne og markerer sit 150-års jubilæum i år med designsamarbejder med danske brands. På aftenen vil du derfor også møde Decadent, som vil fremvise nogle af de styles, de har designet i forbindelse med jubilæet.

I løbet af aftenen bliver der også serveret bobler og snacks, og alle gæster vil få en lækker goodiebag med blandt andet et gavekort til Magasin, som kan bruges til at forny garderoben.

Der vil også være mulighed for at deltage i konkurrencen om en tid hos en Personlig Shopper og et gavekort på 3.000 kr., der kan bruges til en Personlig Shopper-session. Der trækkes to vindere sidst på aftenen.

Det får du:

  • En forkælelsesaften i modens tegn
  • Oplæg om sæsonens trends og et møde med designeren bag Decadent
  • Snacks og bobler
  • En lækker goodiebag
  • Et gavekort til Magasin
  • Mulighed for at vinde en Personlig Shopper og 3000 kr. til shopping

Hvornår?

4. oktober kl. 17-18.30

Hvor?

Magasin Lyngby, Lyngby Hovedgade 43, 2800 Kongens Lyngby

Tilmelding

Eventet er udsolgt, hold øje med flere events HER 

LÆS OGSÅ: 25 efterårsfrakker, du vil elske

 

 

Læs mere om: