Slet

IN gik live med 300 gæster i København

INs læsere og følgere mødte lørdag op til en dag i selvforkælelsens tegn under titlen ’IN Live’ med mode, skønhed, smykker, stylingtips – og masser af oplevelser med køreture og smagsprøver. Alt det gode, som er i magasinet, foldet ud live.

IN Live i København 

Allerede en halv time før den officielle åbning af IN Live 2017 stod de første gæster klar ved det tidligere Hotel Hilton, som i nattens løb havde skiftet navn til Clarion.

- Velkommen til IN Live. Tak fordi I vil prioritere at tilbringe en hel dag i selskab med os. Jeg ved, at det har krævet en indsats at komme hertil i dag, fordi der er nogle andre, der tager opvasken, går med hunden eller passer børnene. Men I fortjener at være her, fordi I gør så meget for alle andre og vi glæder os til at forkæle jer, sagde chefredaktør Anne Axholm.

Se det store galleri i bunden af artiklen.

Under præsentationen af redaktionen udnævnte hun sig selv til at være 45 år – og rettede kort tid efter sig selv.

- Det passer ikke – jeg er 48 år. Gud, et Freudian slip, en ubevidst fortalelse, sagde Anne Axholm og udløste et latterbrøl i salen.

INs skønhedsekspert stod Silke Grane i spidsen for skønhedsworkshoppen. Her kunne tilhørerne lære mere om Sandstone – det nye parfumefri og allergenefri beautymærke, som har taget makeup-artister med storm, siden det kom på gaden i november. Også Beauté Pacifique – det danske hudplejemærke, der fejrer 20-års jubilæum, var med. De tilbød gæsterne en hudanalyse, så hver enkelt kunne blive guidet til de rigtige cremer – og der var også en ny herreserie, så kæresten eller manden kunne blive forkælet. 

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Sådan beskytter du dit hår mod regn

Imedeen er kosttilskud, som genopbygger skønheden indefra. Også her blev huden analyseret med en scanner på armen for at kortlægge solskader, spændstighed og sundhedstilstand i det hele taget. Efter tre måneders forbrug er det tydeligt at måle en forskel – fx hos lokale Matas ude i landet, hvor Imedeen ofte er på besøg. Mange kvinder ville også gerne høre om Le Mini Macaron, som er en gel-lak til neglene, som kun skal hærdes under en lille lampe i 30 sekunder per negl. Resultatet er meget flotte og langtidsholdbare negle. Ghd kørte en workshop med hjælp til selvhjælp. Hvem kender ikke følelsen af at have været til frisøren – og håret sidder perfekt, lige indtil man selv skal sætte det igen? Ghd guidede til, hvordan håret altid kan se godt ud – med lidt tips & tricks fra de professionelle.

Fra tidlig formiddag til ud på eftermiddagen kunne INs gæster ses velfornøjede med små grønne plastikflasker i hånden. Det var resultatet af en cocktailworkshop, hvor kvinderne selv fik lov til at mikse drinks med Licor 43 og Cointreau. Flaskerne var pædagogisk indrettet, så man nemt kunne se størrelsesforholdene på lime, ginger ale og spiritus. 

INs moderedaktør, Louise Amstrup, stod i spidsen for en modeworkshop om forårets syv stærkeste tendenser og viste samtidig tips og tricks til styling med Ecco, som mest er kendt for sko, men som også laver tasker i en virkelig god kvalitet.

- Ecco er skabt til kvinder som mig, der ikke har lange ben og samtidig går mange skridt i løbet af dagen, sagde INs chefredaktør Anne Axholm og fortsatte:

- Pludselig kan jeg holde ud at gå i høje hæle. Jeg har altid beundret kvinderne sydpå, der kan finde ud af det.

Companys stillede med en vifte af deres dejlige brands, fx Kaffe, Gestuz, Inwear og Ichi, til gode priser i dagens anledning. Profil Optik stod klar til at vise, hvordan briller kan være en del af ens outfit. Løsningen er en brillegarderobe med styles, som du kan mixe og vælge imellem. Dermed kan du også lege med, hvilken type du vil være, på forskellige tider af døgnet. Allerede før IN Live gik i gang, begyndte hotelgæsterne at shoppe smykker hos Be Fashionable, som er en smykkebutik online med mange især danske designere i deres sortiment.

LÆS OGSÅ: Film og bøger | Ann Lind Andersen giver tips til, hvad du skal se og læse i april

Inden frokost var balkortet på at låne Ford Mustang-bilen overtegnet, fordi kvinderne ville ud og give den gas på motorvejen. Men der var også rift om at køre i Kugaen og i Ford Fokus-bilen. Senere blev der trukket lod om dem, der har prøvekørt bilerne, om en hotelovernatning og lån af en bil.

Og der var også en masse andre præmier til udlodning blandt gæsterne.

Sidst på eftermiddagen blev de glade gæster sendt ud i forårssolen med fyldige goodiebags. Nu glæder vi os bare til sidst på måneden, hvor IN gæster Aarhus. 

Se billeder fra IN Live dagen i København i det store galleriet: 

IN Live 17 i København