Slet

Giv en oplevelse i julegave

Med julen følger også julegaveræset, og hvad forærer man kvinden eller manden, der har alt? Det har vi svaret på her, for gode oplevelser kan man nemlig aldrig få for mange af.

Der er nok at se til i julen, og det kan være svært at finde tiden og roen til at finde på kreative og unikke gaver til alle dem, man gerne vil begave juleaften. Enten fordi de har "alt" og således ikke ønsker sig noget, eller fordi man bare gerne vil gøre noget ekstra ved at overraske med noget, som de slet ikke selv vidste, at de stod og manglede. Det er bare ikke nemt.

Men én ting kan man hverken blive træt af eller få for mange af - nemlig gode oplevelser! 

FIND DEN PERFEKTE MANDEL- ELLER ADVENTSGAVE HER!

11 fantastiske oplevelsesgaver

Derfor har vi samlet 11 fantastiske oplevelser, som med garanti vil vække både begejstring og overraskede blikke omkring juletræet på årets hyggeligste aften. 

# 1: Helikoptertur

At flyve helikopter er en helt unik oplevelse! Her får du en fantastisk rundflyvning i en topmoderne helikopter, med plads til tre personer foruden piloten, der tager dig på en noget anderledes sightseeingoplevelse. Læs mere her!

# 2: Gourmetophold

Tag en velfortjent pause fra den hektiske hverdag, og tag på et skønt gourmetophold, hvor I kan sætte tempoet ned, nyde hinanden, den overdådige gourmetmad og ikke mindst de charmerende og flotte omgivelser i et naturskønt område med å, hav og fjord. Læs mere her!

# 3: Smag whisky og lav din egen

Som en helt særlig oplevelse får du her muligheden for at forkæle dine sanser med den anmelderroste Braunstein Whisky. Og som prikken over i’et skal du selvfølgelig have lov til at fylde din egen lille flaske med den variant, du synes bedst om. Oplevelsen indebærer smagninger af forskellige varianter af whiskyen, hvorefter du får lov til at fylde din egen flaske med din favoritvariant. Perfekt gave til whiskyelskere. Læs mere her!

# 4: Food Tour 

Kender du en, der er vild med desserter og søde sager, og tilmed har lyst til at få en helt fantastisk oplevelse? Så invitér ham eller hende på en helt forrygende og lækker Food Tour rundt i det indre København, hvor I smager jer i gennem en masse forskellige herligheder, skyllet ned med gode historier og godt selskab. Læs mere her!

# 5: Spa og tapas-dag

Forkæl dig selv eller en, du holder af med en dag i velværens tegn. Oplevelsen begynder hos Arndal Spa, hvor der vil være 25 minutters Klassisk Massage i parrum, inden spaområdet med sauna, dampbad og stort saltvandsboblebad ad libitum venter. Når kroppen stråler af velbehag, fortsætter rejsen til Det Lille Vinhus, blot få skridt fra Arndal, hvor ganen og det indre står til forkælelse. Det sker i form af et glas cava og en lækker antipasto-anretning. Læs mere her!

INSPIRATION: DEN FINESTE MODERNE JULEPYNT

# 6: Chokoladesmagning

En chokoladesmagning er en sjov, spændende og anderledes måde at tilbringe en lørdag eftermiddag på, og så lærer du endda en masse omkring de fantastiske søde sager, du elsker i hverdagen. Få en helt ny oplevelse med chokolade, og bliv forkælet med det lækreste chokolade, lavet af nogle af verdens sjældne og mest eksklusive kakaobønner. Læs mere her!

# 7: Ballonflyvning

Ballonflyvning er en fuldstændig unik og fantastisk oplevelse. Det kan være svært at forklare følelsen af den ro og nærhed med naturen, som opstår ved en tur i en luftballon - det skal opleves! Læs mere om den fantastiske oplevelse her!

# 8: Vinsmagning

Tag med på en rejse gennem vinens smagfulde, komplekse verden. Under vinsmagningen kommer du rundt i verden og smager de klassiske druer fra verdens bedste områder. Der vil med garanti blive kælet for smagsløgene og du lærer, hvordan du smager, dufter og vurderer vine. Oplevelsen henvender sig til den nysgerrige begynder og den let øvede vinsmager. Læs mere her!

PRØV OGSÅ DEN POPULÆRE ØLSMAGNING!

# 9: Luksus-getaway 

Fjällnäs Est. 1882 er Sveriges ældste bjerghotel, og er placeret i, hvad der muligvis er et af de smukkeste og mest foranderlige landskaber, vi overhovedet finder i Skandinavien. Her kommer I, eller de heldige gavemodtagere, på et af de mest unikke naturoplevelser overhovedet - og vi garanterer, at I aldrig glemmer denne storslåede oplevelse. Den smukke natur byder nogle steder på et panoramisk view, der strækker sig 200 km i hver retning. Fjällnäs siges at have otte årstider - den ene smukkere end den anden. Prøv selv at skulle tage valget mellem disse smukke årstider her. Læs mere her!

# 10: Meyers bageskole

Forær en billet til det meget populære bagekursus hos Meyers Madhus i København. En fantastisk oplevelse for hende eller ham som gerne vil udfordre og udvikle sine kundskaber i hjemmebageriet. Læs mere her!

# 11: Kokkeskole - det franske køkken

Få udvidet din gastronomiske horisont og lær at lave fransk madlavning på ægte manér og med alt, hvad det indebærer med denne fine oplevelsesgave. Læs mere her!

Læs mere om: