Slet

Gourmetkøkken: 7 musthaves til dit gourmetkøkken

Er du i gang med at indrette det komplette gourmetkøkken derhjemme? Her får du syv musthaves til at fuldende dit gourmetkøkken.

Er redskaber som sousvide, røgpistol og ismaskine en del af dine yndlingsredskaber? Eller går du og drømmer du om et rigtigt gourmetkøkken med adgang til gourmetkunstens bedste redskaber? Så får du her en liste over syv musthaves til dit gourmetkøkken.

Læs også: Lær at lave gourmet i dit eget hjem!

Du kan sagtens lave mad uden maskiner. Men en maskine kan også være netop det, der løfter din madlavning til ægte gourmetniveau. Tænk bare på hvor cremet din suppe bliver efter en tur i blenderen, og husker du hvordan din kaffe smagte før espressomaskinen? Hvis du er en nørd omkring smag og maskiner i dit køkken, skulle du måske overveje at udvide dit gourmetkøkken med en vakuumpakker eller en avanceret kaffekværn?

Mere inspiration til dit gourmetkøkken? Lav mad med vakuum-maskinen!

Metoderne i kokkernes gourmetkøkken bliver mere og mere integreret i det hjemlige køkken, og for at være med på moden er det vigtigt med de rigtige redskaber i dit eget gourmetkøkken. På redaktionen kan vi for eksempel ikke undvære quookeren, der giver kogende vand direkte fra hanen. Se med og lad dig inspirere til de nyeste køb til dit eget gourmetkøkken!

Gourmetkøkken: 7 musthaves til dit gourmetkøkken

Læs mere om: