Slet

Guide: Fem gademiddage under Copenhagen Cooking

Københavns gader, stræder og pladser vil ose af gode og uformelle madoplevelser under hele Copenhagen Cooking. Her er et udpluk af de gademiddage, du kan komme med til under festivalen.

Frederiksberg Høstfest

Du husker måske sidste års Høstfest på Vesterbro, hvor tusindvis af gæster sad bænket ved langborde langs med Sønder Boulevard. I anledning af Copenhagen Cooking gentager drengene fra Byhøst succesen igen i år – denne gang med en kæmpemiddag på Frederiksberg Allé i stedet.

Tid: 28. august kl. 17.00

Sted: Frederiksberg Allé

Pris: 150 kr.

Læs mere og køb billet! 

 

Smag på Chengdu på Israels Plads

Festivalen har i år valgt at invitere en delegation fra den kinesiske by Chengdu til København. Chengdu er hovedstaden i Sichuan-provinsen i Kina, der især er kendt for sit kreative køkken og mange smagsindtryk. Mest kendt er nok Sichuan-peberen, der med sin summende, prikkende fornemmelse i munden giver et helt andet ”take” på stærk mad, end mange danskere nok er vant til. Første lørdag under festivalen vil syv mesterkokke fra Sichuan kokkerere en 11-retters gademiddag på Israels Plads.

Tid: 22. august kl. 19.00-21.00

Sted: Israels Plads, 1361 København K

Pris: 218 kr. (over 10 retter)

Læs mere og køb billet! 

 

Magstrædes familiemiddag

Gorm’s, Spisehuset Rub & Stub og Huset KBH går sammen og inviterer til den ultimative familiemiddag. Den brostensbelagte gade bliver spærret for trafik i anledningen, og der sættes langborde op, hvorefter Gorm’s står for antipasti og pizza i lange baner, Rub & Stub for servering og minimering af madspild, og Huset stiller op med bar, musik og stemning.

Tid: 22. august, kl. 17.30-22.30

Sted: Magstræde, 1204 København K (indgang fra Rådhusstræde)

Pris: 230 kr.

Læs mere og køb billet! 

 

Madeksperimenter og interaktiv gastronomi i Sydhavnen

Under mantraet ”You’ll never eat, cook or drink alone” inviterer Bite Me Crew og Kitchen Collective til en madudflugt til Sydhavnen, og der sættes borde, bænke og tæpper op direkte på kajen. Herefter står dagen bl.a. på kokke-eksperimenter, performances og interaktive madretter.

Tid: 23. august kl. 12.00-22.00

Sted: Frederikskaj 10A, 2450 København SV

Pris: 200 kr.

Læs mere og køb billet!

 

Gademiddag på Kronprinsensgade

Café Sommersko smækker langborde op på Kronprinsensgade og inviterer dig og 199 andre til uformel grillmiddag under åben himmel med live-jazz og kolde drinks. Menuen serveres i bedste delestil og byder bl.a. på grillet pattegris, pølser og meget andet.

Tid: 23. august kl. 17.00-20.00 (velkomstcocktail serveres kl. 17, middagen kl. 18)

Sted: Café Sommersko, Kronprinsensgade 6, 1114 København K

Pris: 310 kr.

Læs mere og køb billet!

Læs mere om: