Slet

Guide: Gourmet under Copenhagen Cooking

Forkæl smagsløgene under Copenhagen Cooking. Vi guider her til nogle af festivalens gourmetoplevelser, hvor der i dén grad er kræset for detaljerne, kælet for råvarerne og sans for kvalitet.

Nærvær og fællesskab hos Kokkeriet

Kom forbi Kokkeriet under Copenhagen Cooking og bliv overrasket og imponeret. Restauranten i Kronprinsessegade har grebet festivalens værdier, nærvær og fællesskab, og kreerer en særlig menu (plus vinmenu) ud fra de to værdier.

Tid: Mandag den 24. august og onsdag den 26. august kl. 18.30-22.00

Sted: Kokkeriet, Kronprinsessegade 64, 1306 København K

Pris: 1.200 kr. (3-retters menu plus 5 slags snacks og vinmenu)

Læs mere og køb billet 

Gourmet, der gør en forskel

Fire stjernekokke, fire serveringer og ét godt formål er opskriften på en særlig velgørenhedsmiddag under årets festival, som finder sted hos Hotel- og Restaurantskolen. Jeppe Foldager (Alberto K), Claus Henriksen (Dragsholm Slot), Francis Cardenau (MASH, Le Sommelier og Umami) og Brian Mark Hansen (Søllerød Kro) svinger taktstokken over hver deres ret, som parres med udsøgte amerikanske vine. Alle indtægter fra middagen går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Tid: Søndag den 30. august kl. 18.00-22.30

Sted: Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby

Pris: 1.200 kr. (4-retters menu samt vinmenu)

Læs mere og køb billet 

Relæ holder fødselsdagsfest i Nørrebroparken

Det er snart fem år siden, Michelin-restauranten Relæ slog dørene op i Jægersborggade på Nørrebro. Derfor inviterer restauranten til fødselsdagsfest i Nørrebroparken med streetfood, vinsmagning og et glædeligt gensyn med den oprindelige menu. Festen får bl.a. besøg af nogle af Relæs gode venner (René Redzepi, Rosio Sanchez, Chad Robinson, Magnus Nilsson m.fl.)

Tid: Lørdag den 23. august kl. 18-23

Sted: Nørrebroparken, Hørsholmsgade 20A, 2200 København N

Pris: 425 kr.

Læs mere og køb billet

Picnic i Skovkvarteret med Kadeau

Lokale råvarer fra Fælleden møder bornholmske specialiteter, når Skovkvarteret inviterer på skovtur i de naturskønne omgivelser i Amagerfælled. Michelin-restauranten Kadeau tryller de nordiske råvarer om til en picnickurv, som du kan tage med på Fælleden.

Tid: Søndag den 30. august kl. 12.00-14.30

Sted: Richard Mortensens Vej 18, 2300 København S

Pris: 600 kr. (for en picnickurv beregnet på fire personer)

Læs mere og køb billet 

Smag på København på Den Lille Fede

Nordiske traditioner og franske delikatesser mødes på elegant vis på Den Lille Fede i Store Kongensgade. I anledning af Copenhagen Cooking byder restauranten på uformel langbordsmiddag, hvor kvaliteten og gourmetoplevelsen er i højsædet.

Tid: 22. og 24.-27. august kl. 17.30-22.

Sted: Den Lille Fede, Store Kongensgade 17, 1264 København K

Pris: 550 kr. (5-retters plus vinmenu) eller 798 kr. (7-retters plus vinmenu)

Læs mere og køb billet

 

 

Læs mere om: