Annonce
Slet

Guldsmeden afslører: Den her smykketendens er kommet for at blive

Der er ingen slinger i valsen hos Line&Jo, hvor smykkerne designes ud fra en helt klar og tydelig tendens.

"Du må ikke mikse metaller"
"Du skal have matchende smykker på"

Says who?

Der er gjort op med konservatisme i smykkebranchen, og regler er nu til for at blive brudt. En af Danmarks mest kendte smykkebrands kan i den grad skrive under på den filosofi.

Line&Jo blev grundlagt i 2007 og har bygget en forretning på ideen om, at smykker kan sammensættes frit for at skabe et helt personligt udtryk – uden at følge regler eller normer.

LÆS OGSÅ: Trend: Du skal mikse dine øreringe, ikke matche

Det asymmetriske look og flere øreringe i et øre har for eksempel været et af Line&Jo-pigens kendetegn siden brandets fødsel.

- At få piercet sit øre og bære mange øreringe i et øre er en forfriskende tilføjelse til det traditionelle look. Brug unikke smykker som en ekstra forlængelse af dit look, og kombinér og bær dem på din egen måde. Med Line&Jo-smykker vil vi gerne tilføre et strejf af elegant feminin luksus til din personlige fortælling, siger Line Hallberg, guldsmed og grundlægger af Line&Jo.

Smykketendens, der er kommet for at blive

Tendensen, der er kommet for at blive, omhandler altså at være uperfekt. At sammensætte sine smykker på en legende og personlig måde.

Nederst i artiklen kan du lade dig inspirere af Line Hallbergs favoritsmykker, der netop kan sammensættes på kryds og tværs for at skabe et unikt udtryk.

Om Line&Jo

Det Københavns baserede guldsmedebrand Line&Jo blev grundlagt med en vision om at kombinere den unikke nordiske minimalistiske æstetik med de evigt forandrende silhuetter og konturer fra mode- og designverdenen. Siden begyndelsen i 2007 har Line&Jo ikke kigget sig tilbage: de har været pioneren i smykke- og guldsmedebranchen og skabt et helt nyt univers af tidløse klassikere og samtidig edgy og grænsesøgende smykker.

Udgangspunktet har altid været det samme:

- Vi er drevet af en uendelig kærlighed til smykker, til guldsmedehåndværket og til mode og design, siger Line Hallberg.

- Alle Line&Jo smykker er håndlavet af traditionelt uddannede guldsmede. Line&Jo arbejder kompromisløst udelukkende i massivt guld og i sterlingsølv og tilfører metallet de ypperste materialer som diamanter, safirer, natur perler, koraller og turkiser.

Line&Jo har for nylig åbnet butik i Århus og forhandles desuden i København og online HER

I galleriet herunder finder du 15 fantastiske smykker fra Line&Jo, som kan shoppes direkte online.

15 udvalgte smykker fra Line&Jo:

Smukke smykker fra Line&Jo

LÆS OGSÅ: Trend: Perler hitter igen i dine smykker