Slet

IN i godt selskab med Aarhus og omegn

Smilets by viste sig fra sin fineste side med høj sol og blå himmel, da IN Live løb af stablen i lørdags. 250 deltagere i alle aldre mødte op for at opleve IN-magasinet folde sig ud i 3D.

Oplevelser. Inspiration. Hyggeligt samvær. Smagsprøver. Shopping.

Sådan lyder formlen for IN Live, hvor alt det gode fra det månedlige modemagasin IN bliver foldet ud til et event. Først løb det af stablen i København og her tre uger senere tog 250 kvinder veninden, søster eller mor med til en enestående oplevelse i selvforkælelsens navn på Comwell hotel.

LÆS OGSÅ: IN gik live med 300 gæster i København

Chefredaktør Anne Axholm bød velkommen

- IN Live er juleaften for os. Vi glæder os hele året til at komme til Aarhus – og det føles slet ikke som arbejde at være sammen med jer. Tak, fordi vi måtte komme – og fordi I har tid til at være sammen med os, sagde Anne Axholm

- At være på IN Live er guld, siger reklametegner Lene Rosenberg (til højre, red.) fra Odder, der havde to veninder med til IN Live.
- Nogle gange mødes vi til brunch – andre gange til events, fortsatte hun.

Fra venstre: Tina Frederiksen, Kirsten Skadberg og Lene Rosenberg

Se flere billeder og oplev stemningen fra IN Live i Aarhus nederst i galleriet

Veninden Tina Frederiksen (til venstre, red.), der er art director og bor i Aarhus synes, at IN live er en god måde at trække stikket i hverdagen på. Sammen med Kirsten Skadberg udgør de tre en ’onsdagsklub’, der altså for en gangs skyld havde sat hinanden i stævne på en lørdag. De håbede på at vinde præmien fra Ford, som var overnatning på et eksklusivt hotel og lån af Ford-bil i en weekend.

Venindernes plan var at køre til København for at shoppe, fortalte Kirsten Skadberg:

- Jeg mangler en vinterjakke og det har jeg gjort længe, så nu kunne vi tage over til Burberry for at kigge på en jakke til mig, sagde hun med et smil. Til hverdag arbejder hun med unge, der har rusmiddelproblemer. Men desværre for ’onsdagsklubben’ blev det ikke dem, der løb af med sejren i denne omgang.

Oplevelser udover det forventede

Også veninderne Majken Knudsen fra Aarhus og Tenna Nielsen havde en dejlig dag i IN-redaktionens selskab, men det havde de egentlig ikke selv regnet med.

Majken Knudsen og Tenna Nielsen

Se flere billeder og oplev stemningen fra IN Live i Aarhus nederst i galleriet

- Tenna og jeg vidste faktisk ikke, hvad vi gik ind til, så vi regnede med, at vi var ude af døren igen efter et par timer. Men vi er positivt overraskede, fortalte Majken Knudsen, da klokken var omkring 16.30 og de havde været til IN Live i små syv timer.

- Det er de gode workshops, gode drinks lige fra morgenstunden og så har vi fået shoppet igennem, sagde Majken Knudsen, der selv er inden for modebranchen.

Også veninden Tenna Nielsen, der er aktivt jobsøgende grafisk designer, var overrasket. Billetterne var købt for tre måneder siden og de havde næsten glemt alt om dem.

- Vi havde aftalt, at vi bare ville tage ind og kigge. Så ville vi finde på noget andet inde i byen, hvis det var kedeligt. Men det kom vi aldrig videre med.

Især var hun begejstret for den ’vildt lækre’ frokost og skønhedsnyheder som fx Le Mini Macaron, som er en lille LED-lampe til at lave sine egne gele-negle med derhjemme.

Se flere billeder og oplev stemningen fra IN Live i Aarhus her i galleriet:

IN Live 2017 Aarhus

LÆS OGSÅ: GALLERI | Dronning i alle regnbuens farver