Slet

ILLUM kan i dag fejre 125 års jubilæum

I anledning af ILLUM har fødselsdag, kan du i morgen, hvis du er hurtig på trapperne, spare rigtig mange penge på flere lækre varer fra de helt store brands! Læs mere i artiklen.

Illum fejrer fødselsdag

Stormagasinet ILLUM fejrede deres 125 års fødselsdag, og den har i denne anledning valgt at forkæle deres kunder med ekstraordinænere tilbud, kage, bobler og lækker musik. 

Der vil være en række nedsatte gyldne produkter i morgen, der kræver en særlig gylden kupon, som bliver delt ud ved hovedindgangen på hjørnet af Strøget og Pilestræde kl. 10 den 5. marts. Det drejer sig blandt andet om sko og tasker fra mærker som Marc Jacobs, Jimmy Choo, Alexander McQueen, See by Chloé og Proenza Schouler.

LÆS OGSÅ: ILLUM hyldes som et af verdens mest spektakulære stormagasiner

PROGRAMMET DEN 5. MARTS 2016
Kl. 12-14 ILLUM serverer kage bagt af Micki Cheng fra Den Store Bagedyst til de første 300 i stueetagen overfor Céline.
Kl. 12-15 ILLUM serverer bobler på 2. etage.
Kl. 12-18 DJ Flip skaber stemning på 2. etage.
Kl. 14 Lærke, kendt fra MGP, optræder med sine sange og skriver autografer på 3. etage ved siden af Molo.

Illum i efteråret

Gik du glip af fødselsdagen kan du også glæde dig til en masse spændende nyheder her i efteråret. 

Få et overblik over alt det, der sker i Illum nedenfor:

AUGUST: Oh! By Kopenhagen Fur rykker ind i stueetagen
På førstedagen for den københavnske modeuge, Copenhagen Fashion Week, lancerer Illum pelsaccessories-brandet Oh! By Kopenhagen Fur i stormagasinets stueetage, hvor Illum også sælger tasker og andre accessories fra brands som Céline, Victoria Beckham og Mulberry. Det sker med et stort event, hvor Oh! By Kopenhagen Furs A/W 16-kollektion også bliver lanceret.

OKTOBER: Dørene slås op for kæmpe (og eksklusiv) ur- og diamantafdeling
700 kvadratmeter. Så stort bliver Illums eksklusive ur- og diamantafdeling. Her vil man kunne købe ure og smykker fra blandt andet Georg Jensen, Cartier, Chopard, Rolex, Gucci, TAG Heuer og Bucherer. Det bliver dyrt, men helt sikker fantastisk, når Illum til oktober åbner den nye afdeling.

NOVEMBER: Prada åbner butik i Illum
Siden man for et par år siden fandt ud af, at Prada åbnede en butik i København, har modeelskere været ved at dø af spænding over, hvornår og hvor. Og nu behøver du ikke vente længere: Butikken åbner til november i Illums hjørne mod Amager Torv. I hele tre etager med mode, accessories, dufte og alt det, dit Prada-hjerte begærer til både dig og din mand. Kære kalender, bliv nu november!

NOVEMBER: Italienske specialiteter indtager Illums kælder
Modehuset Prada er ikke det eneste Illum importerer fra Italien til november. Som et af de eneste stormagasiner i verden har Illum nemlig fået lov til at huse en såkaldt Eataly, som er en italiensk gourmetkæde. Udover at tilbyde lækre italienske oste, vine, olier og alle mulige andre italienske godter, vil Eataly også sælge lokale råvarer og afholde madlavningsevents. Det er nemlig en del af Illums direktør, Jeanette Aaens, strategi for det københavnske modehus, at Illum skal tilbyde langt mere end bare varer på hylderne.

Læs mere om: