Slet

Inspiration til høst-måneden

Vi står ved indgangen til efteråret og masser af hyggestunder med fine gamle ting. Her får du lidt inspiration til høst-måneden.

Der er ingen grund til at begræde sommerens afsked, for nu følger månederne, vi dedikerer til huleagtig hygge med vores nærmeste. Vi giver dig inspiration til, hvordan du integrerer kønne gamle ting og antikfund i efterårshyggen.

Efterårstableau

Skab et kønt efterårstableau i haven eller på altanen. De maleriske blade danner baggrund for et flot græskar og en lyskasse af træ. Tænk kreativt: Den gamle træskruetvinge har fået udvidet sin brug fra rent praktisk genstand til dekorations-element

Hjernegymnastik

Hyg dig inden døre med hjernegymnastik. Det gamle Kryds & Tværs-spil er den analoge forgænger for nutidens Wordfeud - men ikke mindre udfordrende af den grund! Spil-nostalgien huserer på loppemarkederne, hvor du kan finde puslespil og brætspil for en hver smag og til alle de mørke aftener.

Drinks-party

Hele Mad Men-bølgen har sat gang i en trend med alt til drinks. Invitér til drinks-party i antik regi. Glas-isspanden er fra Holmegaard i 1960’erne, og whiskyglassene, som kaldes ’tumlere’, er fra ca. 1900. Whisky-kanden er en reklame-ting, lignende kan findes på loppemarkeder.

Nyt til væggene

Anskaf lidt nyt til væggene, f.eks. Aage Sikker Hansens Cirkel-kaffe plakat, som han skabte til FDB i 1955. Den kan både købes som nytryk og findes som original i antik- og retro-butikker – hvis man er heldig!

 

Læs mere om: