Slet

INVITATION | En eksklusiv aften med Audi, mode og skønhed (AFSLUTTET)

Arrangementet finder sted i det smukke Aller-hus på Havneholmen, og vi har spækket programmet med inspirerende oplæg om mode, skønhed og iværksætteri i verdensklasse.

Igen i år inviterer vi inden for til en eksklusiv aften, hvor kvinder, mode og drivkraft er i højsædet.

Der vil være udsøgte smagsoplevelser med vin, chokolade og lakrids, samt konkurrencer og lækre præmier.

Arrangementet er gratis.

TID OG STED

Eventen finder sted i Aller-Husets smukke lokaler på Havneholmen 33 - 1561 KBH V, d. 29. august kl. 18.00.

TILMELDING NEDERST PÅ SIDEN

Alle er velkomne til at tilmelde sig eventet. Tilmelding foregår efter først til mølle-princippet. KUN 300 pladser.

Alle deltagere går hjem med en eksklusiv goodiebag bestående af bl.a. 3 magasiner, gaver fra Audi, Rudolph Care, Lakrids by Bülow m.m.

AFTENENS PROGRAM

18.00 - 18.30: Ankomst
18.30 - 19.45: Foredrag med Modemagasinet INs chefredaktør Anne Axholm, Uffe Buchard, Johan Bülow og Andrea Elisabeth Rudolph.
19.45 - 20.45: Let anretning og underholdning af Pernille Rosendahl.

Preview på den nye Audi Q2, der i sandhed er en allrounder - uanset om den skal bruges til offroad-eventyr eller til dagligdagens køreture i storbyen. Den forener et progressivt design med et højt niveau af funktionalitet. 

Anne Axholm 
Modemagasinet INs chefredaktør, Anne Axholm, har i årevis overværet modeshows fra første række. Hør hendes personlige highlights, og om hvordan den københavnske modeuge har forandret sig på afgørende vis. Vi er vidne til en stille revolution, som får stor betydning for den danske modebranche. 

Uffe Buchard
Modeshows! Hvordan opstod de? Hvordan overlevede de? Og hvorfor flokkes influencers, berømtheder og medierne stadig omkring den ældgamle institution som aldrig før? Uffe Buchard fortæller om modeshowets historie, sine egne mange erfaringer og ikke mindst modeshowets fremtid.

Andrea Elisabeth Rudolph
Fra hudpleje, til solcreme og hårprodukter. Rudolph Care er vokset, og Andrea Elisabeth Rudolph fortæller om eventyret, og hvorfor hun nægter at gå på kompromis med hverken sikkerhed, sundhed, kvalitet eller effekt. 

Johan Bülow
Hør Johan Bülow fortælle om sin succesfulde virksomhed, Lakrids by Johan Bülow og om at gå fra 0-200 ansatte på 9 år.

Vind et gavekort på kr. 5.000,- til Comwell
...Og forkæl dem du holder af med en unik oplevelse i eksklusive og smukke omgivelser. Læs mere, og find lige den pause fra hverdagen, du ønsker dig på comwell.dk.
Gavekortet kan benyttes på alle Comwells danske hoteller.

Preview på den nye Audi A5 Coupé, som kommer med et friskt, moderne og skærpet look. Men den er stadig tro mod sit DNA med den sportslige og elegante karakter, som er videreført til den nye version.

OBS.: Tilmelding skal udfyldes af alle deltagne personer 

Læs mere om: