Annonce
Slet

Julekonkurrence | Vind eksklusive accessories fra Becksöndergaard (afsluttet)

Deltag i INs julekonkurrence og vær med i lodtrækningen om eksklusive accessories til dig OG din veninde! Hvis du deltager, kan I nemlig begge ende med at være de heldige vindere. Se, hvordan du deltager i konkurrencen her.

Julen er gavernes tid, og hvem elsker ikke gaver? Det gør vi i hvert fald, og derfor udlodder vi hele to lækre gavepakker – én til dig og én til din veninde – med eksklusive accessories fra Becksöndergaard.

Becksöndergaard har sammensat en lækker julepakke fyldt med selvforkælelse til dig og din veninde – hvis I bliver de heldige vindere! Becksöndergaard Copenhagen er grundlagt af Lis Beck og Anna Søndergaard. Begge deler en stor passion for mode og er drevet af en stærk entreprenørånd. Becksöndergaard er eksklusivt accessory brand med en farverig og legende identitet og et tydeligt personligt look, der tager udgangspunkt i accessories, der kan bruges i flere sæsoner og til en overkommelig pris.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Præmien består af…

Hvis du deltager i konkurrencen vil både du og din veninde være med i lodtrækningen om disse lækre julepræmiepakker:

2 x Bogia Jungle tørklæde, 699 kr. Se det også HER
2 x Stru ruskinds net, 999 kr. Se det også HER (mangler link)
2 x Liberte Cuma kimono, 799 kr. Se den også HER  

Præmierne har en samlet værdi af 4.994 kr.

Du kan læse mere om Becksöndergaard og se flere lækre accessories HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen på INs Facebookside frem til d. 10. december kl. 17.00, og både du og din veninde kan blive de heldige vindere af præmiepakkerne! Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at kommentere på Facebook, hvem der udover dig selv fortjener at vinde. Så er I begge to med i konkurrencen om at vinde hver jeres julepræmiepakke fra Becksöndergaard.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.

Vinderne trækkes d. 10 december kl. 17.00. Vinderne får direkte besked.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER