Slet

Kan De li østers?

hvis svaret er et rungende JA, så tag et smut til Københavns nyeste fiskebar

... hvis svaret er et rungende: »JA«, så kan et smut til Københavns nyestefiskebar med det ironiske navn Kødbyens Fiskebar stærkt anbefales.

Her kan du f.eks. få et helt fad med saftige Utah-østers, stilfuldt serveret og med garanti så friske, at de næsten kravler ned af bordet.

Er du ikke til østers, så er der masser af andet at komme efter i den trendy restaurant, men fisk og skaldyr er selvklart dominerende på menukortet. Prøv en knasende sprød krappe-sandwich, fish and chips på den elegante måde eller en skål dampende muslinger. De små portioner levner heldigvis plads til Fiskebarens originale desserter - prøvede en med hvid chokoladeis og hjemmelavet lakrids, og den var sublim.

Omgivelserne er stilede på den afslappede måde, og der er udkig til både svømmende gopler og kokken, der ordner skaldyrene. Placeringen i den lidt rå og upolerede Hvide Kødby giver en sjov kontrast til den fine restaurant, hvor de besøgende ankommer i lækre biler, har jakkesæt på og drikker sig småsnaldrede i boblende champagne.

Kødbyens Fiskebar, Flæsketorvet 100, 1711 København V