Slet

Kom med, når IN holder event i samarbejde med Hårklinikken (AFSLUTTET)

Har du problemer med hårtab eller tyndt og sparsomt hår, eller vil du blot forbedre dit hår med de mest optimale hårprodukter? Så kom med os til en aften hos Hårklinikken, der er en af verdens førende klinikker inden for behandling af hårtab, og hør, hvordan de kan hjælpe dig.

Køb din billet til Aarhus HER 
Køb din billet til København HER 

Mange kvinder oplever at tabe håret i større eller mindre grad i løbet af deres liv, og årsagen kan være alt fra stress og sygdom til genetik. Men de færreste ved måske, at man kan gøre noget ved det – hvad enten der er bare pletter eller ”blot” meget tyndt hår.

LÆS OGSÅ: Godt nyt(h)år - 25 nye frisurer til 2016

På Hårklinikken har de 35 års erfaring og på verdensplan over 20.000 individuelle behandlinger i gang. Deres behandlingsforløb er altid skræddersyet til kunden og baseret på naturlige ingredienser og kosttilskud – og helt fri for parfume, æteriske olier, farve og parabener, der kan forstyrre hovedbunden yderligere.

Mød på aftenen Hårklinikkens eksperter og INs skønhedsredaktør Silke Grane, der fortæller om sine oplevelser med hårklinikkens produkter og behandling.

Ekstra
20 % på Hårklinikkens produkter på aftenen og lækker konkurrence blandt deltagerne.

Der er to arrangementer med Hårklinikken– et i København oget i Aarhus:

København
Hårklinikken
Amaliegade 42
1256 København K
31. maj 2016
kl. 18.30-20.30.

Aarhus
Hårklinikken
Vestergade 5B
8000 Aarhus C
2. juni 2016 
kl. 18.30-20.30.

Pris
150 kr. inkl. let anretning og lækker goodiebag
med produkter fra Hårklinikken og detnyeste IN.

Læs mere om: