Annonce
Slet

Kom med Oh! By Kopenhagen Fur x IN til en eksklusiv aften (afsluttet)

Tag din veninde, mor eller søster med til en eksklusiv aften i pelsens tegn, når Oh! By Kopenhagen Fur i bogstaveligste forstand åbner dørene til deres verden.

Oh! By Kopenhagen Fur og Modemagasinet IN inviterer dig om bag kulissen på det trendy danske pelsbrand. I efteråret lancerer Oh! By Kopenhagen Fur sin første overtøjskollektion, The Coat Collection, og du kan som en af de første få lov til at opleve de nye frakker.

LÆS OGSÅ: Kom tæt på de nye frakker fra Oh! By Kopenhagen Fur

Eventet finder sted i Oh! By Kopenhagen Furs smukke, moderne lokaler ved Kastellet i København og består af tre sessions:

  • Oh! By Kopenhagen Furs designteam tager dig med på en rejse, fra den første idé om The Coat Collection til det endelige resultat, og fortæller om tankerne og arbejdet bag det nye design.
  • INs moderedaktør, Nanna Juulsgaard, deler ud af sin ekspertviden om efterårets modetendenser og viser, hvordan du styler Oh! by Kopenhagen Furs overtøj med brandets tasker og charms.
  • Du får også lov til selv at arbejde i Oh! By Kopenhagen Furs workshop med det spændende materiale pels, og du får din egen hjemmelavede pelsaccessory med hjem.

Vi serverer lidt let og lækkert til ganen under de tre sessions, og efterfølgende kan du købe Oh! By Kopenhagen Furs lækre overtøj, tasker og charms til favorable priser. Aftenen slutter af med en konkurrence, hvor der er en præmie fra Oh! By Kopenhagen Furs seneste kollektion på højkant.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

HVORNÅR
Den 2. november 2017 kl. 17.30-20.00

HVOR
Hos Oh! By Kopenhagen Fur, Forbindelsesvej 4, 2100 København Ø

PRIS
50 kroner – skal indbetales, når du har fået en mail, der bekræfter din deltagelse.

TILMELDING
Send en mail til [email protected]. Der er kun 50 pladser, så tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER