Annonce
Slet

Kom med til en aften med lækkerier, inspiration og masser af kjoler (afsluttet)

Få alt at vide om mode, historiske kjoler og tendenser, mens du nyder noget godt til ganen, og få en lækker goodiebag med hjem. Tilmeld dig nu – der er et begrænset antal pladser.

Er du vild med modens historie, ikoniske designerkjoler og shopping, og vil du gerne vide mere om kjoletendenser, må du ikke gå glip af IN og Magasins event den 15. marts i Magasin i Lyngby.

For 150 år siden åbnede Magasin du Nord Danmarks første stormagasin, der med tiden fik egen modelsalon med kjoler fra både ind- og udland og designs af blandt andet Balmain og Dior. Som led i Magasins 150-års jubilæum slår stormagasinet nu dørene op for modelsalonen anno 2018 med udstillingen ‘Se min kjole – 150 år med kjoler’, hvor 12 af Danmarks største designere giver deres bud på ‘kjolen anno 2018’.

Til eventet besøger vi udstillingen, og du møder INs chefredaktør, Anne Axholm, og modeekspert Lotte Freddie, som deler deres minder om Magasin og giver deres syn på moden gennem 150 år. De vil også diskutere, hvad en kjole skal kunne i 2018.

Magasins Personlige Shoppere fortæller om kjoletendenser, og du har mulighed for at stille spørgsmål og shoppe en masse lækkert tøj i Magasin. Alt sammen mens du nyder noget sødt til ganen og et glas bobler.

Alle deltagere går hjem med en lækker goodiebag med masser af inspiration, en smuk blomsterbuket fra Queen og et gavekort på 100 kr. til Magasin. Der er også mulighed for at afslutte aftenen med en lækker menu fra Sticks’n’Sushi til en fordelagtig pris.

Det får du til eventet

  • Se udstillingen ‘Se min kjole – 150 år med kjoler’.
  • Oplæg om mode, kjolehistorie og trends.
  • Snacks og bobler.
  • En lækker goodiebag med et gavekort til Magasin.
  • En buket blomster.
  • Rabat hos Sticks’n’Sushi på dagen.

Tilmelding

Eventet er afsluttet.

LÆS OGSÅ: Find flere events her