Annonce
Slet

Kom med til en funklende aften med efterårets smukkeste smykker (UDSOLGT)

Aftenen står i smykkernes tegn til et eksklusivt event med Dulong Fine Jewelry og IN. Mød blandt andet partner, stylist og designer Anja Camilla Alajdi, som giver dig et indblik i den nye kollektion.

Du bliver inspireret og forkælet, når Dulong Fine Jewelry slår dørene op til en skøn aften med smykker i fokus.

Få et interessant indblik i den nye kollektion gennem Anja Camilla Alajdi, som giver dig inspiration til at bruge smykkerne i din egen personlige styling, og bliv klogere på farver og tendenser, når INs chefredaktør, Anne Axholm, tegner efteråret op.

LÆS OGSÅ: 6 karrieretips fra Dulong-duoen

Vi serverer bobler og lidt søde sager, mens Dulong Fine Jewelrys dygtige personale guider dig gennem de mange muligheder for klassiske, rå og glamourøse smykker og hjælper dig med at finde de smykker, der passer perfekt til lige præcis dig.

Aftenen slutter med en konkurrence, hvor du kan vinde et smykke fra den nye AW18-kollektion. Alle aftenens deltagere går hjem med en eksklusiv goodiebag. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Du får mulighed for at gå på opdagelse i Dulong Fine Jewelrys smykkeunivers og blive guidet til de smykker, som passer til din stil og personlighed.

Hvor?

Dulong Fine Jewelry, Lyngby Storcenter

Hvornår?

11. oktober 2018 kl. 17.30-19.30

Tilmelding

Eventet er desværre udsolgt. Se flere event HER

LÆS OGSÅ: Dulong: Hemmeligheden bag succesen